160 Korner Kullanıp Gol Atamamak

Arkadaş 10-20 de bir yazmış hatalı olabilir veya öyledir net istatistiklere bakmadım, Hatice-Netice meselesi. Lakin benim bu sene içinde kornerden gol atabileceğimize dair zerre bir ümit yok. Gelirse 3-5 tane, o da şansına olur gibime geliyor.

Çalışmıyoruz ve oyuncular da kendi arasında bu olayı sorun olarak görmüyor şu anda kornerden gol atmak bizim için çok ekstra olduğu için fazla da kasmıyorlar ...

Kullanan oyuncuda da iş olacak sert kesen bir tane adam yok sanırsın yoldan geçen adama vurduruyoruz topu yetiştirmek için vuruyor gibi.

10 korner 1-2 gol olsaydi sporun adi futbol degil cornerball fln olurdu

☆☆☆☆
200w.gif

en son donk fbye atmisti kadikoyde

o mactan sonra korner golu attik mi?

bilen varsa yazsin merak ettim

yakinda 2 sene olacak

Gol atmayı geçtim tehlike bile olmuyor uzun zamandır. 10 kornerde 1 veya 2 ortalama yazmış arkadaşımız ama yazılan oranlar arasında 1 kat fark oluşuyor. %5-6 falan yazılsa tamam da verilen sayılar %10 ve %20 oluyor.

kırılımı var mı? yani kaçını ömer bayram kullanmış mesela

Cica kornerleri bombeli kullanıyo top gelene kadar adamlar zaten yerleşiyo daha sert kullanan bi adam lazım cidden geçen sene gedson iyi kesiyodu sanki

Bir Araştırma saha yapılsın 100 kornerde 1 gol atamamışız ama ben kornerden dönüp yediğimiz bir kaç tane olduğuna %100 eminim

Over the past decade in Europe's top five leagues, about 3% of all corners have led to goals.

Teams have a 2.7% chance of scoring from in-swinging corners, compared to a 2.2% chance from out-swinging corners. Flick-ons lead to goals 4.8% of the time.

Stoke City are the only side to score on 10% of their corners. No one else has even broken 9%.

Bu çok eskiden beri öyle. Terim duran toplardan faydalanmasını bilmiyor. Eskiden, bir maça çıkarken, futbolcuların filmini çekmişlerdi. Ayhan Akman arkadaşlarına kornerlerde kimin nerede duracağını söylüyordu. İkinci Terim dönemindeydi. Kimse ne yapacağını bilmiyor.

100 felan hikaye, donkun 2 golü var kornerden son 3 senede. 1 tanede halilin.

Son 4 senedir 600 küsür kornerde 3 gol atmışız.

Resmen rezillik başka bişi değil.

Hoca ya yeni bir rekor planlıyor, ya da yeni deneyler peşinde. Vardır bir bildiği.

Futbolu bilen Alman hoca yorumları ile dalga geçenler var devam etsinler.

1. Felkamp döneminde kornerlerin çoğunu ön direğe kullanırdık, ön direk de Falko rakip savunmanın arasına sızıp kafa ile topu arkaya aşırtmaları ile bir sürü gol bulurduk.

Bu dönemin en sonunda futbol dehası Adnan Polat Saftig gibi alt segment bir Alman hoca getirince Saftig o sene yüzüne gözüne bulaştırmıştı.

maçlarda toplasan 5 rakip kaleyi bulan pozisyon olmuyor sıklıkla. topu ayakla kaleye yollayan bile zorken frikik,korner,hattrick, roveşata falan gibi ekstrem şeyleri hiç aramıyorum. Baskılı markajlı bir futbol görsem yeterli...

Futbolu bilen Alman hoca yorumları ile dalga geçenler var devam etsinler.

1. Felkamp döneminde kornerlerin çoğunu ön direğe kullanırdık, ön direk de Falko rakip savunmanın arasına sızıp kafa ile topu arkaya aşırtmaları ile bir sürü gol bulurduk.

Bu dönemin en sonunda futbol dehası Adnan Polat Saftig gibi alt segment bir Alman hoca getirince Saftig o sene yüzüne gözüne bulaştırmıştı.
Sadece Safting olsa iyiydi, yabancilar da cok kotuydu

Sadece Safting olsa iyiydi, yabancilar da cok kotuydu
Tabi ki, Alp Yalman o sene Adnan Polat'ın yetkilerini arttırınca hemen kankası Adnan Sezgin'i de getirerek iyi bir takımın nasıl içine edilir örneğini çok güzel verdiler.

Hollmann yerine Kocaelispor'dan apar topar getirdiği Saftig ile beraber Falko'nun yerine de Kuzmanovski gelmişti. Adnan Polat'a sorsan dünya takımı kuruyordu.

Tabi ki, Alp Yalman o sene Adnan Polat'ın yetkilerini arttırınca hemen kankası Adnan Sezgin'i de getirerek iyi bir takımın nasıl içine edilir örneğini çok güzel verdiler.

Hollmann yerine Kocaelispor'dan apar topar getirdiği Saftig ile beraber Falko'nun yerine de Kuzmanovski gelmişti. Adnan Polat'a sorsan dünya takımı kuruyordu.
Kim vardi baska?
Mapeza, Stauce.
Yoksa yerli olarak zaten neredeyse UEFA kupasini kazananlar vardi. Ilaveten Kubilay vardi. Mesela Hagi ve Popescu o zaman gelseler muhtemelen 8 sene ust uste sampiyon olurduk.

Geri
Üst Alt