160 Korner Kullanıp Gol Atamamak

Duran topun antremanı özeldir belli başlı üç beş tane oyun var zaten bunları sırayla denemek lazım
ön direk aşırtma arka direk indirme ceza sahasına dışına orta paslaşarak kullanma direk kavisli penaltı noktasına kesme
gibi gibi birsürü seçenek var tamamda bunlara çalışmak oyuncu rollerini belirlemek
ön direk arka direk paylaşmak korneri kimin atacağı hepsi belli olmalı bizde biri gerip yaradana vuruyor
hee kornerleri ben atsam yaradana sığınıp vursam ben bile 30-40 tanede bir tane gol attırırım rakibe çarpar yine girer
burda şanssızlıkta var ama kesinlikle tembellik ve teknik hata sadece kornerde değil frikik penaltı hiç bir duran topta çalışma yok
bu bariz belli

Kim vardi baska?
Mapeza, Stauce.
Yoksa yerli olarak zaten neredeyse UEFA kupasini kazananlar vardi. Ilaveten Kubilay vardi. Mesela Hagi ve Popescu o zaman gelseler muhtemelen 8 sene ust uste sampiyon olurduk.
Mapeza tam bir 2. Lig topçusuydu, Stauce iyi kaleciydi ama maç seçip takımı satıyordu. Burada sakatım diye oynamayıp gidip Litvanya milli takımında oynuyordu. Kubilay o dönem bu dönemin tam tersi Türkiye'de yerli Avrupa'da yabancı statüsüne takılıyordu ve Avrupa'da her maç 1 yabancıyı tribüne göndermek zorunda kalıyorduk. Bu da o senenin müthiş planlamalarından.

UEFA kadrosundan o dönem en tecrübeli isimler Bülent ve Tugay'dı 6-7 yıldır takımdalardı. Hakan Şükür, Arif ve Okan onları takip ediyordu. Ergün Pembe, Hakan Ünsal'ın (edit) 1. seneleriydi. (Bir de onlarla gelen Osman Akyol Milli Orta Saha vardı Samsunspor'dan gelip tutmamıştı.)

O takımı ben kurdum diye kabaran Adnan Polat görevi bıraktığında ise bu isimlerin çoğu satış listesindeydi.

Vay be Kubilay'in yabanci olarak oynadigini bilmiyordum.

Avrupa'da öyleydi Bosman davası sonunda değişti sistem.

En son geçen sezon sonunda Halil Denizli deplasmanında atmıştı. Ondan öncesi de taaa sezon başında Glasgow Rangers’a elendiğimiz maçta Marcao atmıştı.

Bu iki golün arasında sezon içinde başka attıysak ben hatırlamıyorum. Ama atmadık galiba.

Ben kornerden uzun zamandır iyi bir istatik yaptığımızı hatırlamıyorum. Sadece bu sezon veya bir önce ki sezon yaşadığımız durum değil.

Problem sadece korner degil. Frikiktende golumuz yok.
Duran toplarda hicbisey yapamiyoruz. Bu konuda ne kaliteli ayak var nede kafa vurusu yapacak topcumuz var maalesef.
Sadece Mostofa tehlike yaratiyor.

lan bari direkt kaleye vurun belki kaleciye carpan falan ne bilim :asd:

Dikkat ediyorum koşu atmıyo kimse herkes olduğu yerde duruyo

Kafacı adamda yok kadroda ayrıca

Plan,organizasyon zaten hak getire

Birakin gol atmayi tehlike yaratamiyoruz, tam tersi insallah kontra yemeyiz diye dua ediyoruz

6000 pas yapıp 15 gol attık işte ligde.

Organizasyon sıfır bizim takımda çalışırsan oluyor demek ki S.Lizbon son lig maçında yine gol attı kornerden demek ki adamlar bu işe kafa yormuş Liverpool taç atışı için antrenör tutmuş bu kadar detaya kalmış futbol biz hala'' Taktik maktik yok bam bam bam...'' modunda devam ediyoruz yıl 2021 oldu o işler öyle olmuyor artık bakalım bunu ne zaman göreceğiz ...

ne kadar rezil bir kenar yönetimine sahip olduğumuzun acı göstergesi malesef bu durum

Geri
Üst Alt