- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Diğer düşeni de bulamadılar sinyal kesiliyor derinlikle alakalı sanırımokadar para harcaniyor , ama bir tane adam akilli gps takilamiyormu bu lanet olasi ucaklara ?
su gecirmeyen , kirilmayan , vs vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer düşeni de bulamadılar sinyal kesiliyor derinlikle alakalı sanırımokadar para harcaniyor , ama bir tane adam akilli gps takilamiyormu bu lanet olasi ucaklara ?
su gecirmeyen , kirilmayan , vs vs
Uzaylılar tek mantıklı yorum geliyor bana . Ne kadarda fanteziye kacıyorsa.
Bugünümüzdeki teknolojimizde uçak kaybolmaz yahu. Uçak bu boru değil... Gerçiği onuda bulurlar normalde.
Uzaylilar en mantiksiz yorum olur. Uzaylilar isik hizina yakin seyahat etmenin yolunu bulmadilarsa buralara gelmeleri imkansiz. Bir kaç yüz bin senelerini alir. Dünyadan elde edilecek madenlerin milyonlarca kati masraf gerektirir. Uzaylilarin ha bire ufolar göndermesine inanmak saçmalik bana göre.
Teknoloji ne kadar gelişsede hiçbir zaman doğayı alt edemeyecek , en küçük tedbirsizlik , ihmal , planlama hatasının affı yok .
Ayrıca devasa okyanus üzerinde uçuyorlar rotaları belli olsa dahi sonuçta samanlıktaki bir saman tanesi bulmak bu devirde bile öyle kolay değil , su altının etkilerini hiç hesaba katmadan !
Buraya gele bilen uzaylılar zaten insanın hem akıl hemde teknoloji bakımında baya baya ilerde olması gerekir.
Uzay okadar büyük ve eski ki. Insan oğlu kendisini hep en zeki ve en gelişmiş yaratılmış olanı olarak gördüğü için bu secenek aklına gelmek istemiyor.
Işık hızı söyüyorsun ne güzel şurdaki belki ana okul basamaktaki teknoloji ve bilim bilgimizde insan hayatımızda.
Başka seçenekler , yöntemler veya teknoloji ola bilir . Uzaylılar belki senden bir kac bin, hata milyonlarca yıl ilerde gelişimlerinde.
Sen dayanaksiz bir teori koyuyorsun ortaya. Ben fikrimi bilimsel gerçeklerle dayandirmaya çalistim. Uzaydaki fizik kanunlari uzaylilar içinde geçerli. Evren okadar büyük ki mutlaka canlilik vardir diyebilirim. Az çok matematik bilen kisi evrende bizden baska canli olma ihtimalinin 99.99% oldugunu bilir. Belki bizden çok daha ilerde olan yaratiklar vardir. Ama fizik kanunlari onlar içinde geçerli, mesafeler çok büyük. Gerekli zaman ve enerji buna müsade etmez.