17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

3 sene önce ŞL yarı finalinden tek golle dönen takım şimdi UEFA'ya bilmemkaçıncı turdan katılıyor dedin.Bu bir nevi küçümsemek değil mi?
Doğru haklısın küçümseme ama bizim buralarda ne işimiz var?

Öyle süper pahalı transferleri geçtim, azıcık iyi yönetilsek buralarda olmazdık. Buralar Galatasarayın yeri değil, benim için bu turun bir zamanlar Intertoto kupası üzerinden Uefa kupasına katılmaktan farkı yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
:///
88713f85da9449c0701341eb93665abe.jpg
Sarper Yıldırım herhalde ruh halimi anlamissindır

Doğru haklısın küçümseme ama bizim buralarda ne işimiz var?

Öyle süper pahalı transferleri geçtim, azıcık iyi yönetilsek buralarda olmazdık. Buralar Galatasarayın yeri değil, benim için bu turun bir zamanlar Intertoto kupası üzerinden Uefa kupasına katılmaktan farkı yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Galatasaray'ın her dönem inişleri çıkışları oldu.Son 20 yılda çok başarılar gördük diye her yıl aynısını bekliyoruz,bence gerçekçi değil bu yaklaşım.Ben sana diyeyim 1-2 yıl sonra yine o şaşaalı günler başlayacak şampiyonluklar,ŞL'de üst turlar falan.Riva'dan önemli bir meblağ gelecek ve bunu değerlendirip bir süre yine coşacağız.

Beinsports muhtemel 11
GALATASARAY:
Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Tolga, Donk, Yasin, Sinan Gümüş, Rodrigues, Gomis

Selçuku İsviçre de bıraksınlar geri getirmesinler.

sent via GSC

bugün tavuk yolu gözleyen tilkilerin günü.
Allah vere kaybedelim de "sneıjder olmadıgı için kaybettik" diye goy goy başlatıp yönetime ve tudor'a yüklensek diye ellerini ovuşturuyorlar.

Geri
Üst Alt