Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.961
- 9.957
- 2.398
Belon tekrar sakatlanmasa bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uA üyesi misin?
Bu yorumu yapmak için uA üyesi mi olmam gerek ?
Evet sadece onlar sessiz.
Eren oynayacağına altyapıdan bir çocuk oynasın..
O herif daha ayakta duramıyor..
Ne alakası var ben hiçbir oyuncuya senin gibi kalsın diye yalvarmam da biatta etmem benim için aslolan Galatasaraydır.
Sosyal medya hesaplarımda da her zaman ultraslanın karşısında olduğumu göstermişimdir ki bunu sana açıklama gereği bile duymuyorum.
Saygılar büyük Galatasaraylı
BAM BAM BAM dedim renktaş bu yüzden eldeki 2 forvetide koydum.Adamların kalecisi amatör defansları çöplük ofansif oynamazsak saçma sapan şekilde eleneceğiz Gençlere falan gerek kalmaz şu şekil çıkarsak.Sinan ve Carole satışçıları ve ölü kaptan oynamasın bu takımla 4'lük yaparız Özdursunu
Çok merak ediyorum artist Tudor'un elendikten sonra ki suratını..
aslolan galatasaray olsaydı maçları koyun gibi izlemeyi önermez protestoyu savunurdun. 2 senedir protesto takımımıza zarar veriyor yalanıyla kulübün ecdadını bellediler taraftar hala sessiz. taraftarlık gerektiğinde kulübünü armanı başkan,yönetim,t.direktör ve futbolculardan bile korumaktır onların hepsi geçici galatasaray ve taraftar kalıcı. sevdiğin birini kurtarmak istiyorsan gerektiğinde neşteri nvurman gerekir tepkisiz kalmak galatasaraya karşı yappılan yanlışlıklara ortak olmak demektir.Ne alakası var ben hiçbir oyuncuya senin gibi kalsın diye yalvarmam da biatta etmem benim için aslolan Galatasaraydır.
Sosyal medya hesaplarımda da her zaman ultraslanın karşısında olduğumu göstermişimdir ki bunu sana açıklama gereği bile duymuyorum.
Saygılar büyük Galatasaraylı
aslolan galatasaray olsaydı maçları koyun gibi izlemeyi önermez protestoyu savunurdun. 2 senedir protesto takımımıza zarar veriyor yalanıyla kulübün ecdadını bellediler taraftar hala sessiz. taraftarlık gerektiğinde kulübünü armanı başkan,yönetim,t.direktör ve futbolculardan bile korumaktır onların hepsi geçici galatasaray ve taraftar kalıcı. sevdiğin birini kurtarmak istiyorsan gerektiğinde neşteri nvurman gerekir tepkisiz kalmak galatasaraya karşı yappılan yanlışlıklara ortak olmak demektir.
Galatasarayın dursun tarafından parçalanışını izleyen tepkisini koymayan herkes koyundur tıpkı senin gibi.90 dk değil 900 dk melesen galatasaraya gram katkın olmaz çünkü zihniyetin çürük. anca ua gibi "saldır galaaaaatasaray" diye robot gibi ötüp, galatasarayın gerçekten iyiliğini düşünenler protesto edince millete saldırır senin gibilerKoyun gibi izlemek derken ?Ben o maçta 90 dakika takımımı desteklerim senin gibi kargalara yem edecek değiliz Galatasaray'ı.Bu maç o maç değil demiştim ezbere konuşmasan koyunun kim olduğunu anlardın.