17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Evet sadece onlar sessiz.

Ne alakası var ben hiçbir oyuncuya senin gibi kalsın diye yalvarmam da biatta etmem benim için aslolan Galatasaraydır.
Sosyal medya hesaplarımda da her zaman ultraslanın karşısında olduğumu göstermişimdir ki bunu sana açıklama gereği bile duymuyorum.
Saygılar büyük Galatasaraylı

Tudor böyle boktan bir maçı bile taktikle alabilecek yeteneğe sahip değil herşey oyuncuların elinde ilk maçı nasıl hediye ettilerse..
Burada kıçlarını kaldırıp top oynarlar herhalde..

Maça taraftar çekmek yerine taraftar gelmesin diye ön eleme maçına pasolig kuralı getiriyorlar

Eren oynayacağına altyapıdan bir çocuk oynasın..
O herif daha ayakta duramıyor..

BAM BAM BAM dedim renktaş bu yüzden eldeki 2 forvetide koydum.Adamların kalecisi amatör defansları çöplük ofansif oynamazsak saçma sapan şekilde eleneceğiz Gençlere falan gerek kalmaz şu şekil çıkarsak.Sinan ve Carole satışçıları ve ölü kaptan oynamasın bu takımla 4'lük yaparız Özdursunu

Ne alakası var ben hiçbir oyuncuya senin gibi kalsın diye yalvarmam da biatta etmem benim için aslolan Galatasaraydır.
Sosyal medya hesaplarımda da her zaman ultraslanın karşısında olduğumu göstermişimdir ki bunu sana açıklama gereği bile duymuyorum.

Peki.

Tudor hadi bakalım fark yaratacak oyuncun Belhanda 'da oynayacak. Göster bize harika taktik zekanı.

BAM BAM BAM dedim renktaş bu yüzden eldeki 2 forvetide koydum.Adamların kalecisi amatör defansları çöplük ofansif oynamazsak saçma sapan şekilde eleneceğiz Gençlere falan gerek kalmaz şu şekil çıkarsak.Sinan ve Carole satışçıları ve ölü kaptan oynamasın bu takımla 4'lük yaparız Özdursunu

Eren boş kaleye gol atacak seviyede bile oyuncu değil nasıl bir oyuncu bu kadar kötü oynar hayret ediyorum..

aslolan galatasaray olsaydı maçları koyun gibi izlemeyi önermez protestoyu savunurdun. 2 senedir protesto takımımıza zarar veriyor yalanıyla kulübün ecdadını bellediler taraftar hala sessiz. taraftarlık gerektiğinde kulübünü armanı başkan,yönetim,t.direktör ve futbolculardan bile korumaktır onların hepsi geçici galatasaray ve taraftar kalıcı. sevdiğin birini kurtarmak istiyorsan gerektiğinde neşteri nvurman gerekir tepkisiz kalmak galatasaraya karşı yappılan yanlışlıklara ortak olmak demektir.

Protesto zirvaliklarini kesin

2 sezondur dursun agzimiza yapiyor,tribunlerde herhangi bir protesto görmedik,adam 1-2 tane transfer yapiyor hersey unutuluyor.

4. Ve 6. Olduk 2 sezon üst üste,taraftar yeni transfer karsilamaya gitti.

Hersey ortada

Son düzenleme:
aslolan galatasaray olsaydı maçları koyun gibi izlemeyi önermez protestoyu savunurdun. 2 senedir protesto takımımıza zarar veriyor yalanıyla kulübün ecdadını bellediler taraftar hala sessiz. taraftarlık gerektiğinde kulübünü armanı başkan,yönetim,t.direktör ve futbolculardan bile korumaktır onların hepsi geçici galatasaray ve taraftar kalıcı. sevdiğin birini kurtarmak istiyorsan gerektiğinde neşteri nvurman gerekir tepkisiz kalmak galatasaraya karşı yappılan yanlışlıklara ortak olmak demektir.

Koyun gibi izlemek derken ?Ben o maçta 90 dakika takımımı desteklerim senin gibi kargalara yem edecek değiliz Galatasaray'ı.Bu maç o maç değil demiştim ezbere konuşmasan koyunun kim olduğunu anlardın.

Tribunde protesto hakki vardir ama Galatasaray taraftari son 2 sezondur Bunu nezaman kullandi

Balik hafizali olmayalim,1-2 transfere herseyin unutulacagini hepimiz biliyoruz

tribünlerde ultraslan denen paralı çomarlar temizlenmedigi sürece hiçbirhalt beklemeyin alpaslan dikmenin ölümüyle ultraslan filan kalmadı

bu olusum aynen hamza gibi ırkçı insanlardan olusuru semihin selcugun götünü yalar ama wes drogba bruma seylerinde degildir

gencler cok iyi bilmiyor bunları ama bu herifler varken arenada güclü protesto imkansız cünkü bildigin mafya bunlar ne ararsan var

Koyun gibi izlemek derken ?Ben o maçta 90 dakika takımımı desteklerim senin gibi kargalara yem edecek değiliz Galatasaray'ı.Bu maç o maç değil demiştim ezbere konuşmasan koyunun kim olduğunu anlardın.
Galatasarayın dursun tarafından parçalanışını izleyen tepkisini koymayan herkes koyundur tıpkı senin gibi.90 dk değil 900 dk melesen galatasaraya gram katkın olmaz çünkü zihniyetin çürük. anca ua gibi "saldır galaaaaatasaray" diye robot gibi ötüp, galatasarayın gerçekten iyiliğini düşünenler protesto edince millete saldırır senin gibiler

Geri
Üst Alt