17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

zuahahaha adam passoligi yakiyor
önceden tinerciler sahaya arabanin anahtarlarini falan firlatiyordu
yakinda o kafaya ulasiriz

Bu gece güçlü bir şekilde başkanlığa adaylığını koyup dursuna baskı yapmayan da haindir.

stadı terk edeceğinize bağırın küfredin ulan o kadar maça gitmişsin

Şu maçtan sonra Dursun ve Tudor'u gönderemiyorsak tüm taraftalara da yazıklar olsun.

Avrupadan elendik Temmuz ayında şaka gibi.

carole linnes selcuk tolga yasin sinan. allahınız varsa bu şerefsizleri yollarsınız takımdan

Ulan kaleye gidemiyorsun, top çevirip durup, kaybediyorsun orta saha da, bari ceza sahasına şişirin topu!

Oynadığınız topu aldiginiz nefesi seveyim çıkarın o formayı allahın vasifsizlari sizi
Yönetim istifa sucuk evladi dursun yeter lan

biz burada tudoru eleştirirken fbli diyenler hesap versin şimdi
tudorunuzla mutluluklar

Ultraslan yine harcligini almis demek ki susturdu taraftari hainler

Hayatimda böyle satilmis taraftar toplulugu görmedim, istifa diye bile bagirmadilar.

Alayınız gidin artık. Yeter.. Yönetim istifa!

Dursunnnnnnn Allah belanı versin Dursun.Hayattan soğuttun bizi Onurunu s...yim senin.Tabi varsa

Günlerdir nejat ılgazı düşman ilan ettiniz gram yorum yapmadım. Evet adamlar çatır çatır koydular aksini iddaa edenin galatasaraylılıgından şüphe ederim durum 3-1 burda bu adamı düşman edenler asıl düşmanlar selcuktur caroledur tolgadır linnesdir yasindir ahmetdir sinandır sayayım mi daha ? Tudordur dursun oglu dursundur
Taraftarın yüzde 20'si gercekleri kabullenebilse bu halde olmazdık hocam zaten. Dursun denen vasıfsız adamı bile gönderemedik yazıklar olsun bize. İş kazası deyip geçecekler, maçtan sonra verilen tepkiyi kimse umursamaz cünkü. Sürekli ve tutarlı tepkidir devrimin yolu.

Tudor "maçtan sonra hangi soruda topuklasam acaba?" diye düşünüyor.

Sneijder sorusu uygun ama çok klişe olur, o yüzden "takımın gol bulmakta zorluk çekmesini neye bağlıyorsunuz" sorusunda tüyerse hoş olur.

Geri
Üst Alt