17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Birazcık gururnuz olsaydi su takima iy en az e sallardiniz yaziklar olsun

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

uzun zamandir sadece okuyordum yazmadim bayadir cunku kendimi tutamam bosu bosuna kotu birseyler yazarim diye bugun isten ciktim arabada caldim galatasaray marslarini eve geldim heycanla actim yenecegimize okadar emindim ki ama nasil hala kor asiklar gibi goremem gercekleri yaziklar OLSUN bundan sonra bu yonetim gidene kadar 1 tl harcamam maca da gitmem evde lig tv olmasina ragmen kacak izlerim izlesem bile yeter artik SELCUK YASIN DURSUN ve TUDOR sizleri istemiyoruz defolun gidin taraftar da issiz hala adam gibi protesto etmiyolar

ulan galatasaray'in önliberosu, 4million euro net maas aliyor bitane dikine pas atamazmi hahahaha. wallah bunlardaki lobbi bizde olsa varya...

Şu maçtan sonra Dursun ve Tudor'u gönderemiyorsak tüm taraftalara da yazıklar olsun.

Avrupadan elendik Temmuz ayında şaka gibi.
Maçtan sonra verilen tepkiyi kimse u-mur-sa-maz.. haklılar der geçer. Sürekli ve tutarlı tepki verilerek başarıya ulaşılır, feghouli yolu gözlüyerek degil. Boşuna kıçımızı yırtmıyoruz burada, çoluk çocuktan küfür yemek hobimiz oldugundan da degil.

ef3b2e223304b8d5182bd32c9103fb6f.jpg

Bu güzel taraftari bugune getirenlere koyim

elenmemiz en hayırlısı oldu.bu hırvat köylüsüyle olmazdı.dursun zaten gidici.ahmet,selçuk ve yasin gibi çöplerin de artık rezillği çıktı ortaya.her anlamda fazla hayırlı oldu.

S... ol git selçuk inan tezahuratı var şu an.

Götüne güvenip Sneijder'i gönderiyorsan bu maçı alacaksın Tudor.
Alamıyorsan defolur gidersin.

Selçuk inan a s. ol git diye bağırıyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt