Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Eleriz ve ardından transfer bombaları patlar(Feghu-İmbula-Strinic)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 80 dakika tam destek son 5 dakika SELÇUK DEFOL :atess: 5 dakika da DURSUN İSTİFA sesleri duyulmalı...
Selçuk ahlaksizinin nefreti dursun nefretini geçti.
Allah onun belasını versin
cır cır da olurmu?şampiyonlar ligi rakibimiz ile maçımıza saatler kaldı, elde ayakta titremeler başladı mı?
Stada gidip köfte sucuk yiyenlerde olabilircır cır da olurmu?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Dün ki rakamlara göre iyi koltukların çoğu kırmızı
35-40 bin arası bişey olucak herhalde
Resmen atağa çıkamıyoruz bu Tudor geldikten sonra. Hücuma dönük hiç bir oyun planı yok. Savunmayı düzeltir bir nevi dedik o da aynı tas aynı hamam.
Vallah Yasin falan birşeyler yapmazsa işimiz zor, ileri top taşıyacak pozisyon yaratacak adam yok takımda. Garry denen herif zaten komple beyinsizin teki, şimdi bunu yazdım ya kesin gol atar bu
Bence bu maç Terimcilerin tabiri ile Bam Bam Bam Allah ne verdiyse ileri oynamalıyız. Rakibi baskı altına alıp hata yaptıracaksın.
Nasıl biz CL maçlarında ilk 10-20 dakika da hep saçmasapan bir gol yiyorsak aynısını bu dandik takıma karşı biz zorlamalıyız üstlerine üstlerine giderek.
sent via GSC
Yasin oyniyamiyor galiba sakatligi yuzunden idman resimlerinde de yoktuResmen atağa çıkamıyoruz bu Tudor geldikten sonra. Hücuma dönük hiç bir oyun planı yok. Savunmayı düzeltir bir nevi dedik o da aynı tas aynı hamam.
Vallah Yasin falan birşeyler yapmazsa işimiz zor, ileri top taşıyacak pozisyon yaratacak adam yok takımda. Garry denen herif zaten komple beyinsizin teki, şimdi bunu yazdım ya kesin gol atar bu
Bence bu maç Terimcilerin tabiri ile Bam Bam Bam Allah ne verdiyse ileri oynamalıyız. Rakibi baskı altına alıp hata yaptıracaksın.
Nasıl biz CL maçlarında ilk 10-20 dakika da hep saçmasapan bir gol yiyorsak aynısını bu dandik takıma karşı biz zorlamalıyız üstlerine üstlerine giderek.
sent via GSC
Hep 4-4-2 bam bam bam demiyorlar mı neresi ayıp ya bunu dil getirmenin.Terimci olmak ayıp bir şeymiş gibi sürekli üstüne basa basa belirtmen tuhaf.
Passolig sitesinden baktım üyeliğin varsa görebilirsinresim veya link atarmisin?