17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Eleriz ve ardından transfer bombaları patlar(Feghu-İmbula-Strinic)

ilk 80 dakika tam destek son 5 dakika SELÇUK DEFOL :atess: 5 dakika da DURSUN İSTİFA sesleri duyulmalı...

Acil gol bulacaz diye panik yapmamak lazım. Bence bu maç ikinci yarı kopacak. İlk yarı tüm güçleriyle direnecekler. Burada önemli olan nokta aptal bir gol yememek. Sabırlı ve sistemli oynarsak tur uzak değil.
Evet, sistemli kelimesi biraz şey oldu ama..

elensekte elenmesekte transferleri maçtan sonra açıklayacaklar elenirsek gündem değiştirmek için elersek şov amaçlı

Memleket gergin, iş hayatı yoğun ve stresli, insanlar şu ara yılgın. Hayatımızda şu ara bizi mutlu edecek tek şey Galatasaray.

Geçen haftaya kadar final hayalleri kuruyordum ama artık gruplara kalın yeter diyorum. En azından haftada bir heyecanla bekleyecek bir sebebimiz olsun. Bütün sıkıntıları unutacak haftada 2 maç zevkimiz olsun.

Üzmeyin artık bu takımı sevenleri.

ilk macin skoruna kadar bildim, simdi de rövans icin skor tahmini veriyorum:

Galatasaray 1-1 Östersunds

2cbc2f9f2f5d714b1cf67c05cf64c8f0.jpg

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

he atarsin bodyguard kilikli hirtavat.

Resmen atağa çıkamıyoruz bu Tudor geldikten sonra. Hücuma dönük hiç bir oyun planı yok. Savunmayı düzeltir bir nevi dedik o da aynı tas aynı hamam.

Vallah Yasin falan birşeyler yapmazsa işimiz zor, ileri top taşıyacak pozisyon yaratacak adam yok takımda. Garry denen herif zaten komple beyinsizin teki, şimdi bunu yazdım ya kesin gol atar bu :D

Bence bu maç Terimcilerin tabiri ile Bam Bam Bam Allah ne verdiyse ileri oynamalıyız. Rakibi baskı altına alıp hata yaptıracaksın.

Nasıl biz CL maçlarında ilk 10-20 dakika da hep saçmasapan bir gol yiyorsak aynısını bu dandik takıma karşı biz zorlamalıyız üstlerine üstlerine giderek.

sent via GSC

Tudor'dan beklediğim ve zaten alternatifsiz kadro;

Muslera Linnes Maicon Ahmet Carole Selçuk Tolga Sinan Belhanda Rodrigues Gomis

Eray Serdar Koray Tarık Donk Emrah Derdiyok

Resmen atağa çıkamıyoruz bu Tudor geldikten sonra. Hücuma dönük hiç bir oyun planı yok. Savunmayı düzeltir bir nevi dedik o da aynı tas aynı hamam.

Vallah Yasin falan birşeyler yapmazsa işimiz zor, ileri top taşıyacak pozisyon yaratacak adam yok takımda. Garry denen herif zaten komple beyinsizin teki, şimdi bunu yazdım ya kesin gol atar bu :D

Bence bu maç Terimcilerin tabiri ile Bam Bam Bam Allah ne verdiyse ileri oynamalıyız. Rakibi baskı altına alıp hata yaptıracaksın.

Nasıl biz CL maçlarında ilk 10-20 dakika da hep saçmasapan bir gol yiyorsak aynısını bu dandik takıma karşı biz zorlamalıyız üstlerine üstlerine giderek.

sent via GSC

Terimci olmak ayıp bir şeymiş gibi sürekli üstüne basa basa belirtmen tuhaf.

sent via GSC
Yasin oyniyamiyor galiba sakatligi yuzunden idman resimlerinde de yoktu

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt