17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Belhanda isliklanacaktir
Adama yazik ama umurumda deigl
Tüm stadi baslarina yikarlar insallah

Evet olaylar ciksin sahaya inelim Türkiye'ye rezil oldugumuz gibi avrupa'ya da rezil olalim

Fb ve bjk icin Telliogullari ve Seferogullari benzetmesi yapiyoruz bizde bu durumda yesil vadiyiz galiba

Baslarim ulan yeterince rezil olduk ve bir sey yapmazsak daha da fazla olacagiz zaten

Baslarina yiksinlar o stadi

Belhanda'nın ayağına top her geldiğinde, o stad, ıslıktan yıkılmalı.

Adamın ne suçu var demeyin. Adam olan adam, takım arkadaşı, henüz takımdayken, "o giderse 10 numarayı ben giyeceğim" diye açıklama yapmaz. Adamlık değildir bu.

Belhanda karaktersiz bir insandır. Galatasaray'da yeri yoktur ve olmamalıdır.

Artık Belhanda altın olsa Sneijderin yerini alamayacak o 10 numarayı görmek istemiyoruz

O 10 numarayı giyerse Allah belasını versin.

Insallah yeniliriz

Hayatimda ilk defa istiyorum bunu
616400473721680edb215a6cf4fc0505.jpg

Belhanda'nın ayağına top her geldiğinde, o stad, ıslıktan yıkılmalı.

Adamın ne suçu var demeyin. Adam olan adam, takım arkadaşı, henüz takımdayken, "o giderse 10 numarayı ben giyeceğim" diye açıklama yapmaz. Adamlık değildir bu.

Belhanda karaktersiz bir insandır. Galatasaray'da yeri yoktur ve olmamalıdır.
Hırvat Sığırı Tudor Bey'in Fesli Maradona'sı bu maç mucizeler yaratamazsa olacağı o zaten :) Hatta tarihimizde bir ilk yaşanabilir ve transfer dönemi kapanmadan başka bir takıma da transfer olabilir.

Hırvat Sığırı Tudor Bey'in Fesli Maradona'sı bu maç mucizeler yaratamazsa olacağı o zaten :) Hatta tarihimizde bir ilk yaşanabilir ve transfer dönemi kapanmadan başka bir takıma da transfer olabilir.
Öyle bir şey söz konusu olamaz renktaş en fazla kiralanabilir kurallar geregi

Su yorumlara bak be. Tuuhhh size... Ulan bi Sneijder icin GALATASARAY in basina gelmesini istediklerinize bakin... Elenelim, Belhandaya protesto, Tudor soyle zart zurt...

Kusura bakmayin ama gercek bi GALATASARAY li hic bir durumda takiminin kotulugunu istemez.

Ne Metin Oktay GALATASARAYDAN buyuktur ne Fatih Terim veya Hagi nede Sneijder...

GALATASARAY

Sadece o

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'yı bile oynamadan baskı altına aldı hakikaten bu kadar beyinsiz bir yönetim'i yıllardır görmemiştim.

belhanda 2 gol birde maci almamiz ancak bu kaosu ortamini durdurur.
ne belhnada ne sneijder ne turdor ne dursun tek önemli olan GALATASARAY !
ama zor olacak taraftarin cogu sanki ogün rakip taraftartan farkli olmayacak gibime geliyor.
daha dogrusu stada giden bile olmaz.
halbuki dursuna ragmen kasoa ragmen akli basinda olan taraftar stadi doldurur maci alir.
mactan sonra protesto yine yapilablir.

...................Muslera.....................
.....Serdar.... Maicon.....Ahmet.....
Linnes.....Donk.....Tolga.....Garry
....................Belhanda...............
.................Eren......Gomis...........

Protesto edecek , ıslıklayacak maça zaten gelmesin ihtiyacımız olmayacak size emin olun. Bu maç o maç değil aklınızı başınıza alın ergen triplerine girmeyin.

Yönetimin komple gideceğini bilsem 4-5 yiyelim diyecem de o kadar onur,gurur,haysiyet yoksunu bi yönetimimiz olduğu için bişey diyemiyorum

9 tane atmazsanız adam değilsiniz
Atsanız da değilsiniz orası ayrı

En az 4 lazım olabilir tur için. Bir gol ata bilirler.... En az

Geri
Üst Alt