17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Bu maç için 5 tl verip cafeye gidilir mi lan :D
Onu düşünüyorum 5 tl bile etmezler..

Galatasarayın dursun tarafından parçalanışını izleyen tepkisini koymayan herkes koyundur tıpkı senin gibi.90 dk değil 900 dk melesen galatasaraya gram katkın olmaz çünkü zihniyetin çürük. anca ua gibi "saldır galaaaaatasaray" diye robot gibi ötüp, galatasarayın gerçekten iyiliğini düşünenler protesto edince millete saldırır senin gibiler

Profil fotoğrafından takımın belli oluyor,tartışmaya lüzum yok seninle.

Profil fotoğrafından takımın belli oluyor,tartışmaya lüzum yok seninle.
09090125_large.jpg

Keşke Mariano şu tura yetiştirilseydi lan..
En azından Linnes sol bekte çok iyi oynuyor..

Evet, fikrinizi savunmayanları ya fbli ya da bjkli yapmaktan usanmadınız mı ? Sneijdersporlu arkadaşım,size kalsa takım küme düşsün Sneijder hoca getirsin , hoca kovsun istediği zaman kampa gelsin gitsin...Galatasaray Sneijder'e Sneijderin Galatasaray'a verdiğinden daha çok şey vermiştir bunu aklınıza yazın.

Bir futbolcu için takımının başına her türlü felaketin gelmesini isteyen taraftar,benim sana verecek tükürüğüm bile yok.Galatasaray Avrupa'dan elensin de bir rahatlayın.
adam başkasına bok atarak kendi niyetini söylüyor. bildiğin gassaraylı taklidi yapmaya çalışan kuş.

09090125_large.webp

Evet, fikrinizi savunmayanları ya fbli ya da bjkli yapmaktan usanmadınız mı ? Sneijdersporlu arkadaşım,size kalsa takım küme düşsün Sneijder hoca getirsin , hoca kovsun istediği zaman kampa gelsin gitsin...Galatasaray Sneijder'e Sneijderin Galatasaray'a verdiğinden daha çok şey vermiştir bunu aklınıza yazın.

Ne vermiştir mesela Galatasaray dünya kupası finali gören, Şampiyonlar Ligini kazanan, Real Madrid, Inter gören, Avrupanın en iyi oyuncusu seçilen, milli takımında rekor kıran Sneijdere Tudorsporlu arkadaş?

Son düzenleme:
Ne vermiştir mesela Galatasaray dünya kupası finali gören, Şampiyonlar Ligini kazanan, Real Madrid, Inter gören, Avrupanın en iyi oyuncusu seçilen, milli takımında rekor kıran Sneijdere Tudorsporlu arkadaş?

Düşürün düşürün biraz daha Sneijderin altına düşürün koskoca Galatasaray'ı laflara bak hadi hadi hadi....

Bir futbolcu için takımının başına her türlü felaketin gelmesini isteyen taraftar,benim sana verecek tükürüğüm bile yok.Galatasaray Avrupa'dan elensin de bir rahatlayın.

Bir ne olduğu belli olmayan hırvat köylüsü için değerlerini harcayan taraftar, Galatasarayın iyiliğini isteyemez.

Düşürün düşürün biraz daha Sneijderin altına düşürün koskoca Galatasaray'ı laflara bak hadi hadi hadi....

Sana soru sordum, laf yapacağına cevap verebilirsin, bekliyorum. Ne vermiştir mesela? Bunları söylemek Galatasarayı küçük düşürmez, aksine ne kadar önemli olduğunu gösterir çünkü o konumda bir oyuncu seni seçiyor.

Ne değeri arkadaşım ne değeri ? Yeter amma abarttınız.Galatasaray'ın değeri Metin Oktay,Turgay Şeren,Bülent,Hakan,Hagidir.

Galatasarayın marka değerini yükselten, başarılarında en önemli pay sahibi olan, seni bir dünya yıldızı olarak 28 yaşında (33 değil) seçen bir oyuncu Galatasarayın değeridir.

olmaz bizim işimiz,adamlar güzel organize oluyor.1 golden sonra durum değişebilir ama o da zor

ben bıraktım zaten bu sezondan bir şey olmaz

uzun soluklu online oyun önerir misiniz sezonu unuttursun

Ne değeri arkadaşım ne değeri ? Yeter amma abarttınız.Galatasaray'ın değeri Metin Oktay,Turgay Şeren,Bülent,Hakan,Hagidir.
bülent korkmaz bir zamanlar kadro kalmıştı eminim o zaman da senin gibi konuşan birileri vardı. sneijderi,meloyu,bülent korkmazı(evet sneijder melo, bülent hagi kadar olmasa da gönlümüze girmiş oyunculardır) korumak galatasarayın değerlerini dolayısıyla galatasarayı korumaktır. dursun ve tudor sneijderin çeyreği kadar galatasaraylı değildir verilen emek kazınılan başarı açısından

Sana soru sordum, laf yapacağına cevap verebilirsin, bekliyorum. Ne vermiştir mesela? Bunları söylemek Galatasarayı küçük düşürmez, aksine ne kadar önemli olduğunu gösterir çünkü o konumda bir oyuncu seni seçiyor.

Galatasaray taraftarından başka hiçbir yerde göremeyeceği sevgi ve saygıyı kazanmıştır mesela.Mesela başka hiçbir takımda yapamayacağı hocalık stajını yapmıştır.Ya da herkes sezonu açarken her sene tatil yapmıştır.Ben Galatasaray kariyerine bakarım arkadaşım,bana Real,İnterden bahsetme

Geri
Üst Alt