17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Düşürün düşürün biraz daha Sneijderin altına düşürün koskoca Galatasaray'ı laflara bak hadi hadi hadi....
Asıl bunu yapan sizsiniz, kaliteli oyuncunun gitmesine çanak tutup, çöpleri takımda tutan adama destek veriyorsunuz. Ondan sonra geçmiş ikide bir Galatasarayın kalitesini düşünen taraftara demediğinizi bırakmıyorsunuz. Aha burda senin gibi bir tane daha var, Sneijdere gazete haberlerini resmi bilgi olarak lanse edip para üzerinden laf çakan ama Sneijder tek kuruş almadan gidince şapa oturan. Sizin niyetiniz belli, özellikle hep yeni üye olmuş olanların bu sneijder düşmanlığı, Tudor ve Dursun sevgisi çok dikkat çekici.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Benim kimseye hakaret ettiğim falan yok . Sneijder Galatasaray'a iyi hizmetlerde bulunmuştur,Galatasaray da hakkını vermiştir evet gönderiliş şekli fazlasıyla yanlış fakat vadesi ister maddi ister manevi nasıl algılarsan takımdaki birçok futbolcu gibi dolmuştur.
Tudor hakkında sorulan soruya net cevap vermedin, ben soruyu genişletiyorum, Tudor, Selçuk ve Dursun hakkında ne düşünüyorsun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan fütursuz, fikrinizi savunmayanlar falan zırvalıyorsun da, Vasfiye olsun, Adnana olsun çakmadığın laf, yapmadığın yakıştırma kalmamış. O kafanıza er ya da geç girecek, bazen bişeyleri kazanmak için kaybetmek gerekir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Birincisi fütursuz olan sensin anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma benim armanın olduğu yerde umudum her zaman vardır,olacaktır.Asıl senin aklına girecek benim sadece Galatasaray'ı savunduğum ben isimlere bakmam.

Asıl bunu yapan sizsiniz, kaliteli oyuncunun gitmesine çanak tutup, çöpleri takımda tutan adama destek veriyorsunuz. Ondan sonra geçmiş ikide bir Galatasarayın kalitesini düşünen taraftara demediğinizi bırakmıyorsunuz. Aha burda senin gibi bir tane daha var, Sneijdere gazete haberlerini resmi bilgi olarak lanse edip para üzerinden laf çakan ama Sneijder tek kuruş almadan gidince şapa oturan. Sizin niyetiniz belli, özellikle hep yeni üye olmuş olanların bu sneijder düşmanlığı, Tudor ve Dursun sevgisi çok dikkat çekici.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Siz biz yapman çok yanlış,bunun yeni-eski üyeyle alakası yok farklı fikirlere saygı duyacaksın kenan efendi.Siz biz sen kimsin ki bana bu şekilde hitap ediyorsun hangi çöpün takımda kalmasını desteklemişim ben bul bakalım sonra burda ahkam kes.Tudormuş,Dursunmuş git bak bakim ben transfer konusunda ne söylemişim Dursun'a bilip bilmeden sallamayacaksın sen eskisinde noluyor biriniz hakim biriniz savcı olmuşsunuz bu uA bu fenerli kafanıza göre hüküm veriyorsunuz.Ben hep ılımlı konuştum hep birlik bütünlük olsun tarafındayım ama bu kadar lafa da kusura bakma lafımı esirgeyemem herkes olduğu yeri bilsin.

Tudor hakkında sorulan soruya net cevap vermedin, ben soruyu genişletiyorum, Tudor, Selçuk ve Dursun hakkında ne düşünüyorsun?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Komple Allah belasını versin.Ama sen ve senin gibi düşünenler istedi diye gidip 1. dakikadan itibaren yönetim istifa diyecek halim yok.Herşeyin zamanı var,yeri var.

Birincisi fütursuz olan sensin anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma benim armanın olduğu yerde umudum her zaman vardır,olacaktır.Asıl senin aklına girecek benim sadece Galatasaray'ı savunduğum ben isimlere bakmam.
ulan ahkam kesmeden kelimenin kullanış biçimine göre patavatsız, boş boş konuşan, kibirli ve bazende hadsiz kelimesinin yerine kullanıldığını en azından araştırsaydın.

Armayı sağolsun ayaklar altına alıyorlar sizin hala daha koruyup kollamaya çalıştıklarınız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ulan ahkam kesmeden kelimenin kullanış biçimine göre patavatsız, boş boş konuşan, kibirli ve bazende hadsiz kelimesinin yerine kullanıldığını en azından araştırsaydın.

Armayı sağolsun ayaklar altına alıyorlar sizin hala daha koruyup kollamaya çalıştıklarınız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kenan bu ne sinir?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bak takımın,yönetimin durumundan ben de memnun değilim,kimseyi koruyup kolladığım yok benim fikrim maçın ortasında tepki olmaz.Sen de buna saygı duymalısın.

Siz biz yapman çok yanlış,bunun yeni-eski üyeyle alakası yok farklı fikirlere saygı duyacaksın kenan efendi.Siz biz sen kimsin ki bana bu şekilde hitap ediyorsun hangi çöpün takımda kalmasını desteklemişim ben bul bakalım sonra burda ahkam kes.Tudormuş,Dursunmuş git bak bakim ben transfer konusunda ne söylemişim Dursun'a bilip bilmeden sallamayacaksın sen eskisinde noluyor biriniz hakim biriniz savcı olmuşsunuz bu uA bu fenerli kafanıza göre hüküm veriyorsunuz.Ben hep ılımlı konuştum hep birlik bütünlük olsun tarafındayım ama bu kadar lafa da kusura bakma lafımı esirgeyemem herkes olduğu yeri bilsin.
eğer senin bu halin ılımlı halin ise vay bu dünyanın haline. Bir tane atar yapmadığın kişi ve mesaj yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Graham Potter hocam gelecek dertler bitecek.

3 gun once nasil tudor haininin agzinin ortasina vurduysa gelip hasortmanli ve aglak senolunda agizlarinin ortasina vuracak.

Bak takımın,yönetimin durumundan ben de memnun değilim,kimseyi koruyup kolladığım yok benim fikrim maçın ortasında tepki olmaz.Sen de buna saygı duymalısın.
Saygı duyulmasını bekliyorsan sende kimsenin protesto etme hakkına laf etmeyeceksin. Sen etmeyeceksen etme, etmek isteyenin işine ne karışıyorsun. Bal gibide artık okkalı bir protesto etme zamanı, kazanılsada kaybedilse de, yeter artık takımında kulübünde içine ettiler.

Altı aydır takımın başında tek yaptığı kalitesi belli oyuncular takımdan gönderip çöpler ile oynamaya devam etmek. Disiplinmiş, itaatmış, boymuş pozmuş ulan adamı sahaya sürdüğü takım bile sallamıyor, lay lay lom kafalarına göre takıldılar maçta.

Rezil olduk ulan rezil, PTT liginde düşmemeye oynayacak takımdan iki tane yiyip, iki top yapamayıp geri döndük, siz neden bahsediyorsunuz ulaaaaaaaaan. Sizin için Galatasaray bu ise tüh sizin suratınıza. Ulan bu takım seneler önce böyle imkanlar yokken old trafford stadın da Manchestera sahayı dar etti sahayı siz neden bahsediyorsunuz ulan.

Asıl o Tudor denen teknik direktör bozuntusunun hala bu takımda kalmasına müsade eden taraftara yuh olsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
kimseye sen ben yapmadım, ilginç bir şekilde yeni üyeler de paso bir Sneijder düşmanlığı var. Dursuna, Tudora, Selçuk gibi leşlere bilinçli bir şekilde sorana kadar tek laf etmiyorlar, sorduktan sonra edincede ben samimi bulmuyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Maçın anahtarı ilk 20 dakikada 1 gol atmamız gerisi gelir ama atamazsak bu iş biter bence..

sokarım böyle işe, yeni üyelik alan hop geliyor sneijder düşmanlığı yapıyor bu takımın tek sorunuymuş gibi. Ulan bu takım rezil oldu hala daha protesto etmeyin, yakarım ulan ben orda olsam o Dursunu Tudoru. Takımın esas problemleri hakkında bilinçli olarak sormasan tek kelime etmeyenler gelmiş burda milletin taraftarlığını sorguluyor. Aha bir tanesi daha düne kadar Tudoru yalıyordu, sneijdere gazete haberleri resmi haber gibi lanse edip paragöz diyordu, bir güzel şapa oturdu şimdide Tudor bu takımın seviyesin de değilmiş.

Kudurtmayın lan adamı, hangi takımı tuttuğunuzu, bu taraftarın kimleri indirdiğini unutmayın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Muslera
Koray Maicon Ahmet Linnes
Rodrigez Tolga Donk Belhanda
Eren Gomis

4-4-2 cikalim Rodrigez ve Belhanda kanatlarda, Koray sol bek oynamisti bi ara hatilarsam. Selcukun yerine daha dikine ve daha hareketli bi Donk tercih ederim.​

Geri
Üst Alt