17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Kapanan bir takımı açacak kilit oyuncumuz yok.
Gönlüm her zaman Galatasaray'ın kazanmasından yana olsada eleneceğimizi hissediyorum.

Melo gibi Elmander gibi takımı toplayıp gaza getirecek bir oyuncumuz veya Fatih Terim (kendisini sevmesem de sezarın hakkı sezara) gibi takımı mental olarak bu maça hazırlayabilecek bir hocamız olsa değil 3; 5 de 6 da atarız ama bu ruhsuzlarla imkansız.

Takımı yönlendirecek lider bir oyuncumuz yok. Herkes kafasına göre takılıyor sahada.

Ben şimdiden hazırladım kendimi elenmeye.Ha elersek ne ala.Yanlız orta sahaya yeni transferler gelmezse bu takım 2 tur daha geçemez zaten oda ayrı bir konu.

Öyle yada böyle bu maçı almak ZORUNDAYIZ.

Mümkünse Gomis Belhanda Maicon üclüsü disinda kimse gol atmasin. Transfer falan yapmaz bu mallar :red:

1 gol atarız sonra 2 yi bulmaya çalışırken 1 tane yeriz mac 3-1 biter (tahmin)
Umarım yanılırım.

Takimi motive etmesi gereken kisi kaptandir, ama bizim kaptan adam olmadigi icin, anca arka odalarda sabotaj pesinde kosup saha'da sorumluluk almaz, hakeme 1 laf edemez, kendi takim arkadasina sahip cikamaz.

ilk maçta da yazdım haklı çıktım şimdi de yazıyorum . tavuk yolu gözleyen tilki misali gibi takımın elenmesini dört gözle isteyenler var.
inşallah çomarlığınız kursağınızda kalır avucunuzu yalarsınız !

Kanatlar Garry ile Yasin olmali, orta saha'da uzun top atabilecek Koray ile Tolga oynamali, devamli kanatlardan orta gelmeli, Belhanda ve Gomis 16'da karistirmali olayi.

Bek'te oyniyacak Linnes ile Carole devamli ileri cikmali, 2 tane DOS ile oynadigimiz icin maicon ile ahmet kanat bekine kayip olasi bir kontra'da 4 tane adam arkada olur.

Kanatlar Garry ile Yasin olmali, orta saha'da uzun top atabilecek Koray ile Tolga oynamali, devamli kanatlardan orta gelmeli, Belhanda ve Gomis 16'da karistirmali olayi.

Bek'te oyniyacak Linnes ile Carole devamli ileri cikmali, 2 tane DOS ile oynadigimiz icin maicon ile ahmet kanat bekine kayip olasi bir kontra'da 4 tane adam arkada olur.

cok bılıyosun

tudor shuan bir tdnin dusebilecegi en zor durumda
fekat burdan kendini cikarirsa helal olsun derim demek herif adrenaline seviyor crank filmi gibi

Geri
Üst Alt