17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Gomis'i besleyebilirsek şov yapacak da adama pozisyon hazırlayamıyoruz ki

Galatasaray'ın rakibi Östersunds'un kalecisi, Djurgarden maçında sakatlandı 4 hafta yok. İstanbul'daki maçta yedek kaleci görev alacak

Son düzenleme:
20 temmuz tarihini iyi hatırlayın rtaşlar.

16 mayıs 2018 tarihinde lyon kentinde uefa kupasını müzemize 2. defa götürdüğümüzde bu tarihi gülerek hatırlayacağız. ! ! !

rte-nin-tepesi-atarsa-israil-i-haritadan-siler_671028.jpg

On eleme ve hazirlik maclari dsmartta.
Grup asamasi ve sonrasi tivibu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Teşekkür ederim.

Bu yayın durumu tam bir rezalet. Yahu bunun ön elemesi ayrı, grubu ayrı mı olur. Bu nasıl bir düzendir.
D smarttan tivubuya geçtik. Ayrıca Ligtv de var ama maç izleyemiyoruz.

Amam nerde taraftarını düşünecek başkan ve yöneticiler.. Alayının Allah cezasını versin.

adamlarin ilk avrupa deneyimi arkadaslar . taraftar stadi doldurursa sirf gurultuden, ellerinin ayaklarinin titreyecegini ve bizi ugrastirmadan kendi kalelerine 3 tane atabileceklerini dusunuyorum :-)
skor olarak 6-1 falan uygundur diye hayal ediyorum .

Rakip sıcak havadan da baya olumsuz etkilenir normalde 30 dkda 3 tane atmamız lazım

Söyle fark atariz söyle icinden gecerizden ziyade macin ilk dakikasindan itibaren rakibi ciddiye alip nefes aldirmadan golleri siralamamiz lazim. Yoksa eleniriz. Sonrasinda neler olur tahmin edemiyorum. ua büyük ihtimal basarilar gelir gecer diye baslar. Bir kac ciliz tepki görürler, o kadar.

adamlarin ilk avrupa deneyimi arkadaslar . taraftar stadi doldurursa sirf gurultuden, ellerinin ayaklarinin titreyecegini ve bizi ugrastirmadan kendi kalelerine 3 tane atabileceklerini dusunuyorum :-)
skor olarak 6-1 falan uygundur diye hayal ediyorum .

Eksik kalmaları gerek cok koşuyorlar ve hazırlar..dengelerinin bozulmasi için bi kırmızı karta ihtiyac var

heriflerin yedek kalecileri sakatlanmış tek kaleciyle geliyolar :D

1 gol yersek 4 atmak zorundayız!!

Koca GS ı bu hale getirenlerin Allah bin belasını versin!

Teşekkür ederim.

Bu yayın durumu tam bir rezalet. Yahu bunun ön elemesi ayrı, grubu ayrı mı olur. Bu nasıl bir düzendir.
D smarttan tivubuya geçtik. Ayrıca Ligtv de var ama maç izleyemiyoruz.

Amam nerde taraftarını düşünecek başkan ve yöneticiler.. Alayının Allah cezasını versin.

zannediyorum yayin haklarinin satisinda klup yoneticilerinin bir dahli yok cunku butun takimlarimizin maclari donusumlu olarak kismen tivibuda

belki baska bir yontemle pazarlaniyordur

Geri
Üst Alt