17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Erken gol bulmamız lazım.Özellikle ilk yarıyı 2-0 önde bitirirsek turu geçeriz lakin geçen hafta izlediğim takım bunu becerebilir mi bilemiyorum.

Atmosfer çok önemli bence..
Eğer 35.000 kişi felan olursa ki bence olacak belli millet deli gibi bilet alıyor kombine sahipleri de gelirse maça..
Güzel bir akşam olur diye düşünüyorum..

Atmosfer çok önemli bence..
Eğer 35.000 kişi felan olursa ki bence olacak belli millet deli gibi bilet alıyor kombine sahipleri de gelirse maça..
Güzel bir akşam olur diye düşünüyorum..
Bunlar İsveç de böyle kalabalık seyirci karşısına çıkmadığı için afallayabilirler baskıdan.Bu yüzden seyircinin baskı yapması şart.

Rakip defansı acacak adam yok bizde misal bruma gibi o yüzden cift santrafor oynamalıyız.

Sinan ve gomisi başlatıp ikinci yarı duruma göre eren oyuna dahil edilebilir.Sinan gümüsün fena bitiriciligi yok.Top geldiginde gol yapabilir.Gomis ise maiconun uzun toplarını alabilir ve ilerde biraz daha efektif olabiliriz.Rakip zaten tecrübesiz savunmaları gomisle ugrasırken sinan orada fişi cekebilir.

Kanatta oynayacak olan garry ve yasin ise rakibin beklerini mac boyunca presle rahatsız edip onların ileri cıkıslarını engelleyebilirse biz bu takıma burada her türlü 4-5 gol atarız.

Tudor hocalıgını bu macta tam anlamıyla ortaya koyacak.Elenirsek kovulması farz olur.

Yasin de sakattı oynayabilecek mi

Bunlar İsveç de böyle kalabalık seyirci karşısına çıkmadığı için afallayabilirler baskıdan.Bu yüzden seyircinin baskı yapması şart.

Ya zaten o maçta önde 2 dk bastık adamlar topu bize attı bunu Arena'da yaparlarsa :D
Çok çabuk teslim olabilirler yeter ki onlara kimin büyük olduğunu gösterelim..

Eleyin be şu takımı. Taraftarda Real Madrid maçın havası yaratması gerekir acilen.
O tür atmosfer karşısında tir titrer bunların dizleri. Taktik maktik yok bam bam bam döve döve! Ya ekleyeceksiniz yada tekme tokat tak tak kırmızı kart yiyerek döveceksin.
Elenirsek de herifler ellerini kollarını sallayarak bu cehennemden çıkmamalı

İsveçin en popüler takımı ve şu anda lig lideri olan Malmö,CL ön elemesinde ismini daha önce duymadığım vardar diye bir takıma elenmiş.
Yani düşünün yenildiğimiz ve elenme korkusu yaşatan takımın vehametini

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

nedense içimde umutsuzluk var . rakip otobüsü kale önüne çekip kontra kollayacaktır.
bu orta sahayla bir tane yeriz zaten . 4 gol atmak kolay olmayacaktır.

Bizde kilidi cözecek adami gectim oyunu yönlendirecek tek bir adam yok. Gomis'in sapkadan tavsan cikarmasini bekleyecegiz herhalde.

Elenırsek lıgde sampıyonluk garanti

Kaos futboluuuu

Belhanda 11'de başlayacak sanırım idmanda o da beyaz yelek giymiş.

Geri
Üst Alt