- 26 Eylül 2012
- 122.070
- 72.639
- 5.068
O alınacak bu alınacak algıya kapılacak diye yorumlarıma dikkat edecek değilim Sarper.Bence bu konuda biraz daha ılımlı olmak lazım.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O alınacak bu alınacak algıya kapılacak diye yorumlarıma dikkat edecek değilim Sarper.Bence bu konuda biraz daha ılımlı olmak lazım.
O alınacak bu alınacak algıya kapılacak diye yorumlarıma dikkat edecek değilim Sarper.
sent via GSC
Beni o ne idüğü belirsiz yavru kartala benzetmen beni üzdü..Aynısını Sinan Bilgin de diyor ama.Bu çok sert bir yaklaşım.
Beni o ne idüğü belirsiz yavru kartala benzetmen beni üzdü..
sent via GSC
Ben bölünmüşlük hakkında birşey demedim ki bilinen birşeyi dile getirdim sadece.Yazdıklarının içeriği önemli değil,o da diyor birileri hoşlanmıyor diye tarzımı fikirlerimi değiştirmem ki ben sana fikirlerini değiştir gibi bir şey de demedim.Yani biraz daha ılımlı olmak lazım tek dediğim buydu,yoksa sana Terimci ol demedim.Taraftarlar arasındaki bu bölünmüşlük canımı sıkıyor sadece.
Ben bölünmüşlük hakkında birşey demedim ki bilinen birşeyi dile getirdim sadece.
sent via GSC
Sarper kafa açma yaw

1 kez desteklesen ölürsün di mi? :red:![]()
Adam bir şey dememiş ki.Fatih Hocamın futbolunu özlemiş belli ki.Bamlayalım demiş.Pireyi deve yaptın ha.
İcimi bayiyor acikcasi bole yapincaSarper kafa açma yaw
Bu turu geçmeliyiz ama çok zor olacak. Bir gol yediğimiz an 4 gol atmamız gerekir.
He ya ne maçtı ama. Bam bam bam oynamıştık imparatorun imzası ile ama dediğin gibi ayı hesapta yokdu. Yinede keyifli bir maçtıAklıma 2005 Türkiye-İsviçre geliyor.İlk maç 2-0 mağlubuz,ikinci maçın başında bir penaltı ona da 0-1 geride başladık.Müthiş oynamıştık 4 tane atmıştık ama Volkan'ın mallığından 4-2 bitmişti maç.
Ciddi diyorum 3 gundur sanci cekiyordum mide spazmi geciyormusum dr ,stres dedi dedim ki iste daha stresli zamanlarim olmustu lan sonra aklima geldi bir de burda geren arkadaşlarda var sag olsunlar sanki takim dursun ve tudor yetmezmis gibi,alkolde yasaklandi ilac bitene kadar o.mac nasil biter bilmiyorum artikMemleket gergin, iş hayatı yoğun ve stresli, insanlar şu ara yılgın. Hayatımızda şu ara bizi mutlu edecek tek şey Galatasaray.
Geçen haftaya kadar final hayalleri kuruyordum ama artık gruplara kalın yeter diyorum. En azından haftada bir heyecanla bekleyecek bir sebebimiz olsun. Bütün sıkıntıları unutacak haftada 2 maç zevkimiz olsun.
Üzmeyin artık bu takımı sevenleri.