17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

erken gol bulmamız lazım rakıb mala dönmelı

tumblr_nupslvr1dg1tqp6ggo1_500.gif

large.jpg

------------Muslera---------
--Çalık---Maicon---Serdar---
Linnes---------------------Garry
--------Tolga----Donk----------
----------Belhanda-----------
-------Gomis---Gümüş--------

Tudor 3-5-2 seviyodun oynat , kazan be reis.

Dolu tribünleri özledik kombineciler zahmet edip gelecek mi bakalım.

DFIbiUaWsAAdgxe.jpg:large

Götleri fena kalkmış en az 45 bin olup altlarına işetmek gerek

Herkesi inançlık görmek çok güzel. Stadyumda bu yüzden dolu olacak ancak olumsuz bir sonuçta o stadı dolduranların gerekli protestoyuda yapmasını ümit ediyorum.

Bana kalırsa 2-0 alırız uzatmalarda bir tane sallar turu geçeriz.

yendikten sonra herife do u like apples yazilmasini oneriyorum

Dalkürd isveçte pkklıların kurduğu bir takım ve bu adam pkk sempatizanı -yani dogal olarak o.evladı- Daha büyük bir sorun ister misin ?

Bir Kürt takiminda PKK sempatizanlari olmasi cok olasilikli bir durum taraftarlar arasinda, özellik ile avrupada. Dalkürdün kullandigi Irak Kürdistan bölgesi bayragina da, PKK´lilar ifrittir aslinda. Gerci bu cekismeyi bilmeyenler vardir elbet avrupada kürtler arasi. PKK´den ziyade, irakli kürtler tarafindan kurulmus gibi duruyor.

Ancak kast edilen futbolcunun PKK sempatizani oldugunu gösteren bir ibare yok. Varsa fikrimi degistiririm. Böyle net bir ibare yoksa eger, sadece Kürt takiminda oynadi, ve pesmerge destekcisi diye adama saldirmak, bizi kaybettirir. Official anlamd Pesmerge su an orta doguda Türkiye´nin bölgesel anlamda tek ortagi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt