17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

ahmet çalık'ı iyi oyuncu olacaktır ama bu maçta serdar maicon gomis gibi hava hakimiyeti olan oyuncular olmalı ki duran toplarda etkili olalım.
Ahmet maalesef bok gibi bir stoper. Semih den hallice. Semihe göre ayağı yere daha sıkı basıyor ve biraz daha sert ama mallık konusunda Semih ile çetin bir çekişmeye girer.

Yerli stoper olmaz olmamalı. En olmadık yerde hata yapma ihtimalleri çok yüksek oluyor, mesela gördüğümüz gibi ilk maçta sıçtı batırdı Ahmet.

Stoperler yabancı olmalı bana kalırsa. Bekler yerli olur kanat yerli olur ofans oyuncusu yerli olur ama stoper olmaz abi pozisyon bilgileri savunmanın temel bilgileri yerin altının da altında oluyor çoğunlukta. Ofans oyuncuların saçmalıklarını bu konuda idare edebiliyorsun bir nevi çünkü hataları sana anında gol veya tehlikeli pozisyon olarak geri dönmüyor stoperler de olduğu gibi.

sent via GSC

yeneriz ins

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet maalesef bok gibi bir stoper. Semih den hallice. Semihe göre ayağı yere daha sıkı basıyor ve biraz daha sert ama mallık konusunda Semih ile çetin bir çekişmeye girer.

Yerli stoper olmaz olmamalı. En olmadık yerde hata yapma ihtimalleri çok yüksek oluyor, mesela gördüğümüz gibi ilk maçta sıçtı batırdı Ahmet.

Stoperler yabancı olmalı bana kalırsa. Bekler yerli olur kanat yerli olur ofans oyuncusu yerli olur ama stoper olmaz abi pozisyon bilgileri savunmanın temel bilgileri yerin altının da altında oluyor çoğunlukta. Ofans oyuncuların saçmalıklarını bu konuda idare edebiliyorsun bir nevi çünkü hataları sana anında gol veya tehlikeli pozisyon olarak geri dönmüyor stoperler de olduğu gibi.

sent via GSC

ahmet o golde ki hatası dışında o maçta oynamaya çalışan ender futbolculardandı. Şahsen yasin gibi oynayacağına sinan gibi dolaşacağına selçuk gibi gölge olacağına ahmet gibi çabalayıp hata yapsın. Mükemmmel iyi topçu demiyorum sadece iyi olabilir diyorum.

Bugun bize buyuk iş dusuyor bu turu biz alicaz imkani olan herkes stada. Koyune geri gondericez o comarlari.

2-0 rahat yakalarız herkesin korktuğu her zaman yediğimiz saçma sapan goller ama bugün titremeli elleri ayakları baskıdan karşı takımın

Şimdiden söyleyeyim bu maçı sahadaki 11 alamaz tribündeki 40 bin alır. İstanbul da olup da maça gitmeyen GALATASARAYLIYIM demesin....

İyi düşünüyorum.

Galatasaray bu takım değil.
Ne yapıp ne Edip bu türü gecmeliyiz.

Sahadaki çöplerden çok taraftardan umutluyum.

Allahin izniyle geçeriz insallah

Offf offf Keramettin laf olsun diye yazma.. İmkanı olan demek istedim... Yönetime tepki göstermenin sırası değil demek istedim.... Yapmayın artık yaaa... Hele bugün...
Bu işin sonu yok bu adam başta kaldığı sürece bugün değil yarın grupta rezil olarak eleniriz. Ne kadar erken giderlerse o kadar iyi.

Bu işin sonu yok bu adam başta kaldığı sürece bugün değil yarın grupta rezil olarak eleniriz. Ne kadar erken giderlerse o kadar iyi.

Tama eyvallah hepimiz istiyoruz defolup gitmesini de takımın başarısızlığını da bu uğurda isteyecek kadar şeref yoksunu değiliz. Eğer kongredeki dinazorlar yine bunu seçin emri aldıysa sen bu işin Galatasaray ın başarısızlığıyla gerçekleşeceğine inanıyor musun... Her zaman söylüyorum. ÖNCE GALATASARAY... Elbet çapsız gidecek ama bu takımın başarısızlığını dilemek yoluyla olmamalı... Hele söz konusu avrupaysa...

Tama eyvallah hepimiz istiyoruz defolup gitmesini de takımın başarısızlığını da bu uğurda isteyecek kadar şeref yoksunu değiliz. Eğer kongredeki dinazorlar yine bunu seçin emri aldıysa sen bu işin Galatasaray ın başarısızlığıyla gerçekleşeceğine inanıyor musun... Her zaman söylüyorum. ÖNCE GALATASARAY... Elbet çapsız gidecek ama bu takımın başarısızlığını dilemek yoluyla olmamalı... Hele söz konusu avrupaysa...
Tamam da işte olmayacak diyorum yarın grupta daha kötü şeyler olacak. Şampiyon takımı ne hale getirdi Anadolu takımı seviyesine evrildik.

Canaydın dönemine döndük iyice her yerde madara oluyoruz ben bu şartlarda her gün ölmektense bir gün ölmeyi yeğlerim.

En önemlisi, elenirsek kesin gönderilecek bir teknik direktör olan Tudor, şu köylü takımını elersek kalacak mı? Yani bu nasıl bir kıstas.. Bir yerde okumuştum teknik direktörlüğün Tarık Çamdal'ı bu adam, ilk maçta gösterdi bunu bize, tek korkum bu adam

Aftonbladet - İsveç

CEHENNEM !

DFKWu2MXUAEfC5b.jpg

Ryan Giggs : ''Maçtan önce Ali Sami Yen'e çıktık ve sahanın tam ortasında dakikalarca taraftarları izledik. Tam bir cehennemdi..'' 1993

DFKXjVpXkAAfbjO.jpg

Geri
Üst Alt