17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Yapmayin etmeyin umut en buyuk iskencedir.
Herhangi bir hucum planı olmayan takim 11 oyuncuyu tamamlayabilmis herhangi bir takim karsisinda 2-0'dan turu ceviremez. 3 fark atmaktan bahsediyoruz. Tudor ve 3 fark. Muhtemelen tudor gidene kadar kimseye 3 fark atamayacak bu tekim, ztk maclari da dahil.

skor tahminim 5-1

belhanda(2)
tolga(2)
gomis
carole

Bu ikisini de yazan sensin amacın ne.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biletler bitmedi mi hala?
Geçtiğimiz mactan beri turu geçmeye inancımın yüksek olmadığını hep belirttim ki hala aynı düşünüyorum, ancak bu tur bir ihtimal geçilirse de bu sadece taraftarın kuracağı yüksek baskı ve ilk 30 dakika da gelecek gol ile olur.

7 atacağımıza inanmayan otobüsten insin

Bu ikisini de yazan sensin amacın ne.

7jracz.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
takımdan çok oraya gidecek renktaşlarıma güveniyorum,Östersunds maça değil cehenneme geldiğini hissetmeli

Bence Belhanda oynayabiliyorsa Belhanda'yı 8 numaraya çekip 4-4-2 oynamalıyız. İleride Gomis-Eren veya Gomis-Sinan ile başlayıp kanatlarda Yasin-Garry ikilisi ile maçın başından itibaren yoğun baskı şart.

Stad'da tamamına yakın dolacak. Rakip aşırı tecrübesiz. Her zamanki yavaş oyunla seyirci falan bir şey ifade etmez. Rakibi baskıyla sürekli hataya zorlamamız lazım.

Serdar Bursa'da sağ bek oynamıştı. Bugün orda oynasın Linnes de sol da. Carole'ü oynatıp rakibi 12 kişi yapmayalım

Ostersunds köpegine

Ostersunds köpegine

Ostersunds köpegine

Baskılı başlayıp erken 2 gol bulmalıyız, 4-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

ahmet o golde ki hatası dışında o maçta oynamaya çalışan ender futbolculardandı. Şahsen yasin gibi oynayacağına sinan gibi dolaşacağına selçuk gibi gölge olacağına ahmet gibi çabalayıp hata yapsın. Mükemmmel iyi topçu demiyorum sadece iyi olabilir diyorum.

Aynen

Bizim taraftar yıldız olmayan topçuları hemen linç etmeyi çok seviyor.

Ahmet abartıldığı kadar kötü değil, şans verilmesi lazım. Her maçta ramosvari performans beklemek de saçmalıktır.

Geri
Üst Alt