17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

071494141894.jpeg

Tudor : topun olduğu yer bizim için pozisyon

saha kaygan olduğuna göre vurulan topları defans ortasaha iyi takip

topa vurmaktan çekinmeyin topa vurmalarınada müsade etmeyin mesafe tanımaksızın...

bugün kaç dakika oynarsanız oynayın ama 1. dk dan itibaren 10 kişi oynamamız muslera dahil pardon hariç ÇOKkk ÖNEMLİ.. tolga ve selçuk top oynatmak yok tehlikeli bölgede carole un adamı belli!!!

ve top oynayacaz.

size bir daha söylüyorum en iyi defans yapmak defans yapma oyunu OYNAMAKTIR OYNAMAKTIR!

ters toplarımızı unutmayın ara toplarına koşanları, Hiçççç düşünmeksizin Maiconnnn!! geri 4 lüyle beraber desteğimiz düşünmeksizin!

burda tek şey kaldı sizin oynamanız 45 bin kişinin seyredeceği sizin oynamanız

başlarken çok iyi başlıyoruz hiç riziko yok ofsayd taktiği yok kadememiz tamam ileri gittiğimizde zamanda hep beraber topa doğru BAM BAM BAM oynayacaz OYNADINIZ!

oyun disiplinini bozmak yok şartlar ne olursa olsun ATARIZ YERİZ.

ve de bazı arkadaşlarınıza söyledim yine söylim Ghodos çok konuşur! dirsek atar konuşur muattab olmak yok

Selçuk : haydi haydi

Tudor : evet evet evet

Selçuk : haydi herkes gelsin haydi

Tudor : özdursund maçıyla başladık size hep bişeyler söyledik dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz Allah'a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyot çizdiniz aslan gibi top oynadınız bugün 1 mi 2 mi ? 2.ci avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz ve bunun adıda 2.ön eleme turu!!

yine söylüyorum KAZANACAKSINIZ

kazanmak için UĞRAŞACACAKSINIZ

ama netice ne olursa olsun

siz benim gönlümde hep KAZANDINIZ hep ŞAMPİYONSUNUZ

VE öyle KALACAKSINIZ

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!!!1

tudorr-640.jpg

071494141894.jpeg

Tudor : topun olduğu yer bizim için pozisyon

saha kaygan olduğuna göre vurulan topları defans ortasaha iyi takip

topa vurmaktan çekinmeyin topa vurmalarınada müsade etmeyin mesafe tanımaksızın...

bugün kaç dakika oynarsanız oynayın ama 1. dk dan itibaren 10 kişi oynamamız muslera dahil pardon hariç ÇOKkk ÖNEMLİ.. tolga ve selçuk top oynatmak yok tehlikeli bölgede carole un adamı belli!!!

ve top oynayacaz.

size bir daha söylüyorum en iyi defans yapmak defans yapma oyunu OYNAMAKTIR OYNAMAKTIR!

ters toplarımızı unutmayın ara toplarına koşanları, Hiçççç düşünmeksizin Maiconnnn!! geri 4 lüyle beraber desteğimiz düşünmeksizin!

burda tek şey kaldı sizin oynamanız 45 bin kişinin seyredeceği sizin oynamanız

başlarken çok iyi başlıyoruz hiç riziko yok ofsayd taktiği yok kadememiz tamam ileri gittiğimizde zamanda hep beraber topa doğru BAM BAM BAM oynayacaz OYNADINIZ!

oyun disiplinini bozmak yok şartlar ne olursa olsun ATARIZ YERİZ.

ve de bazı arkadaşlarınıza söyledim yine söylim Ghodos çok konuşur! dirsek atar konuşur muattab olmak yok

Selçuk : haydi haydi

Tudor : evet evet evet

Selçuk : haydi herkes gelsin haydi

Tudor : özdursund maçıyla başladık size hep bişeyler söyledik dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz Allah'a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyot çizdiniz aslan gibi top oynadınız bugün 1 mi 2 mi ? 2.ci avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz ve bunun adıda 2.ön eleme turu!!

yine söylüyorum KAZANACAKSINIZ

kazanmak için UĞRAŞACACAKSINIZ

ama netice ne olursa olsun

siz benim gönlümde hep KAZANDINIZ hep ŞAMPİYONSUNUZ

VE öyle KALACAKSINIZ

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!!!1

tudorr-640.jpg

Fatih Hocam Tudor'a benzetilmeyi hak edecek ne yaptı?

Ali Naci Küçük: "Belhanda ilk 11'de olacak."

Kalan biletler maç saatine kadar tükenir, kombineliler gelirse 50000 taraftar görebiliriz tribünlerde bugün.

zerre umudum yok kadro belhanda dışında hemen hemen aynı...bu mallara 1 maçta sihirli değnek mi değecek ? artı defansımız hala oturmadı 1 gol yersek 4 atmamız gerekiyor.. Bu köy takımı için mucize tabirini kullanmak gücüme gidiyor ama cidden ufak bir mucize lazım.. 1 yıldır yokuz Avrupada D-smart almayı düşünüyordum böyle erken bir veda kabullenebileceğim bir durum değil İnşallah beni yanıltırlar

3-0
4-1
6-2

Hiç fark etmez...

Geri
Üst Alt