Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
90 - 120 arasıSatılmamış biletlerde fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 - 120 arasıSatılmamış biletlerde fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı
90 - 120 arası
Kalır yüksek ihtimalEyvallah Renktaş. Dörde kadar kalırsa bilet ben de giderim muhtemelen
mümkünse banlanman lazımKoy takimi osterundsu yenmek icin herkes arena'ya bekleniyor, taraftar maci alir diye.
Taraftar mac aliosa biz neden 55 milyon euro maas oduyoruz?
evet sayın renktaşımPassolig avrupa içinde mi geçerli lan
![]()
Tudor : topun olduğu yer bizim için pozisyon
saha kaygan olduğuna göre vurulan topları defans ortasaha iyi takip
topa vurmaktan çekinmeyin topa vurmalarınada müsade etmeyin mesafe tanımaksızın...
bugün kaç dakika oynarsanız oynayın ama 1. dk dan itibaren 10 kişi oynamamız muslera dahil pardon hariç ÇOKkk ÖNEMLİ.. tolga ve selçuk top oynatmak yok tehlikeli bölgede carole un adamı belli!!!
ve top oynayacaz.
size bir daha söylüyorum en iyi defans yapmak defans yapma oyunu OYNAMAKTIR OYNAMAKTIR!
ters toplarımızı unutmayın ara toplarına koşanları, Hiçççç düşünmeksizin Maiconnnn!! geri 4 lüyle beraber desteğimiz düşünmeksizin!
burda tek şey kaldı sizin oynamanız 45 bin kişinin seyredeceği sizin oynamanız
başlarken çok iyi başlıyoruz hiç riziko yok ofsayd taktiği yok kadememiz tamam ileri gittiğimizde zamanda hep beraber topa doğru BAM BAM BAM oynayacaz OYNADINIZ!
oyun disiplinini bozmak yok şartlar ne olursa olsun ATARIZ YERİZ.
ve de bazı arkadaşlarınıza söyledim yine söylim Ghodos çok konuşur! dirsek atar konuşur muattab olmak yok
Selçuk : haydi haydi
Tudor : evet evet evet
Selçuk : haydi herkes gelsin haydi
Tudor : özdursund maçıyla başladık size hep bişeyler söyledik dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz Allah'a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyot çizdiniz aslan gibi top oynadınız bugün 1 mi 2 mi ? 2.ci avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz ve bunun adıda 2.ön eleme turu!!
yine söylüyorum KAZANACAKSINIZ
kazanmak için UĞRAŞACACAKSINIZ
ama netice ne olursa olsun
siz benim gönlümde hep KAZANDINIZ hep ŞAMPİYONSUNUZ
VE öyle KALACAKSINIZ
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!!!1
![]()
Fatih Hocam Tudor'a benzetilmeyi hak edecek ne yaptı?
Nouri denen kahpe evladının üzerine oynayın
![]()