Allahin izniyle bugün farkli kazanacagiz,ve Fenerbahce Medyasinin ceneleri ve Fatih Terim yalakalarinin cenesi de kapanacak.Yok Lucescu hazirmis,yok Fatih Terim lazimmis.Tudor cok iyi kadro kurup kendini gösterecek görürsünüz.Istedigi oyuncularin hic biri bos degil,ve bizi kanser eden oyunculardan hep kurtariyor(Sabri,Hakan Balta vs...)Selcukla Yasini de kesecek.Ben Tudor a güveniyorum.Fatih Terim Para icin bizi satip Milli Takima gitmis,hala Terim deyenler var.Adam Damatlariyla mekan basmis,beni Milli Takimdan gönderirlerse diye Galatasaraya gelmek icin zemin hazirliyor bizimkiler de yiyor.Birde basin toplantisinda ben Babayim gerekeni yaptim diyor,hic bir Gazetecide Kanun niye var Polisler niye var diye sormuyor.O zaman her Aile babasi bir yerler bassin dövüs etsin sonra ben Aile Babasiyim desin,kanunlara ne gerek var,ne güzel dünya ya.Adam herkesi elinde istedigi gibi oynatiyor.Bizim basimizdayken Yildirim Demirörene demedigini birakmadi,sonra Milli Takim icin iyi Paraya teklif alinca herseyi unuttu,bizi satti ve Imza atarken gülücük dagitip Demirören e sarildi.bizde hala Terim deyenler var