17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

juventusu real madridi tabiri caizse sahaya gömmüs bir galatasaray su köy takimina 5 atmaz ise Y A Z I K L A R O L S U N

golleri mümkünse yeni transferler gomis belhanda maicon atsin yoksa bunlar selcuk tolga filan gol atarsa orta saha almaz mazallah

Allahin izniyle bugün farkli kazanacagiz,ve Fenerbahce Medyasinin ceneleri ve Fatih Terim yalakalarinin cenesi de kapanacak.Yok Lucescu hazirmis,yok Fatih Terim lazimmis.Tudor cok iyi kadro kurup kendini gösterecek görürsünüz.Istedigi oyuncularin hic biri bos degil,ve bizi kanser eden oyunculardan hep kurtariyor(Sabri,Hakan Balta vs...)Selcukla Yasini de kesecek.Ben Tudor a güveniyorum.Fatih Terim Para icin bizi satip Milli Takima gitmis,hala Terim deyenler var.Adam Damatlariyla mekan basmis,beni Milli Takimdan gönderirlerse diye Galatasaraya gelmek icin zemin hazirliyor bizimkiler de yiyor.Birde basin toplantisinda ben Babayim gerekeni yaptim diyor,hic bir Gazetecide Kanun niye var Polisler niye var diye sormuyor.O zaman her Aile babasi bir yerler bassin dövüs etsin sonra ben Aile Babasiyim desin,kanunlara ne gerek var,ne güzel dünya ya.Adam herkesi elinde istedigi gibi oynatiyor.Bizim basimizdayken Yildirim Demirörene demedigini birakmadi,sonra Milli Takim icin iyi Paraya teklif alinca herseyi unuttu,bizi satti ve Imza atarken gülücük dagitip Demirören e sarildi.bizde hala Terim deyenler var

Değerli arkadaşlar Gomis hattrick yapacak rüyamda gördüm atın fava

Selçuk frikik veya penaltı golü atacak zaten başka türlüsü mümkün değil

Ulan bugun mac war herkes titresin ve kendine gelsin nedir bu haliniz

Rüyamda gördüm ilk yarıyı 2-0 önde kapatıyoruz. Maç sonunu göremedim.

7bMiRVp3_bigger.jpg
Wings of SportsOnaylanmış hesap @WingsofSports 50 sn.

Sarı-Kırmızılılar 2-0’ın rövanşında bugün Östersunds ile tur için karşı karşıya geliyor. Haydi Galatasaray!
DFLiROFXYAALDmH.jpg

Kadro yapayım dedim sol beke gelince vazgeçtim Tudor'a kolay gelsin

quotes1.jpg

Şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. Biz buraya şova gelmedik. O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. Siz Galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. Kendi futbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz, Kupa finaline ! Tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. Siz böyle mi geldiniz bu yerlere? Ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. Oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan budur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. O ciddiyetle her takımı ciddiye alarak ve en az Leeds maçı kadar, Arsenal maçı kadar koşarak, çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. Göreyim benim takımımı, Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Benim rüyamda da Dursunu kovalıyorduk onlarca taraftarla. Taşlar sopalar hatta kürekli birisi de vardı.

sent via GSC

Bugün ben de rüyamda tatile çıktığımı ve kar yağdığını gördüm. (dün yıllık izin tarihimi netleştirmiştim rüyama girdi :)

Geri
Üst Alt