17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Hoca kafan basmıyor mu gol atmamız lazım gol. Korkma çık erkek gibi yahu.

-----------Muslera--------
Linnes-Maicon-Ahmet-Carole
---------Tolga----------
Sinan--Belhanda---Yasin
------Eren---Gomis----

at 6 goluna bak

Belhanda hariç ilk maçın aynı kadrosu.Allah yardımcımız olsun.Heleki Tolga-Selçuk orta sahası ile işimiz çok zor.

yine yasin sinan ikilisiyle çıkması hayret edici bişey. ilk maçtaki rezilliklerini görmedi hala, gary i de fazlal beğenmem ama bu ikisininden kat kat iyidir

DAZN actik bekliyoruz Ulan Tek Mac icin 10 Euro ödedik deneme süresini geçen sene Euro elemelerinde yemisim.

Saglik olsun CIMBOMUM

aksi bir sonuç olursa akşam maçta görülmemiş protesto olmalı hem ruhsuz oyunculara hem tudor'a hem dursun'a hemde sucukcu ultraslan tayfasına.

o rezil kadro ile yine sahaya çıkmak ve bu sefer farklı sonuç beklemek tamda tudorun zeka seviyesine uygun bir davranış

Maç öncesi olumsuz temennilerinizi veya maç sonrasında olası olumsuz sonuçlar üzerinden ben demiştim egoları tatmin mesajlarınızı Galatasaray forumunda bu kadar fazla dile getirmeseniz iyi olur kanaatindeyim. Bunlar eleştiri veya realist bakış filan değil.

Belki kızacaksınız ama gerçektende şampiyonluk istiyorsak elenmek zorundayız.

Transferler gerçekleşir milleti yatıştırmak için çünki baya tutuşur yönetim östersundsa elenirsek.
Lig ve avrupayı götüremeyiz, lige odaklanmalıyız.

Özbekdursunds tam kadro; Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan.

Geri
Üst Alt