17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Kalecileri sorunluymus biraz sut cekmek lazim
Hatta santradan caksin bi gomis

carole ve yasin hala nasıl oynuyo ya?carole 2 gol yedirir banko.olan da belhanda ve gomsie olur.30.dkda alır oyundan hırvat köylüsü.

Belki kızacaksınız ama gerçektende şampiyonluk istiyorsak elenmek zorundayız.

Transferler gerçekleşir milleti yatıştırmak için çünki baya tutuşur yönetim östersundsa elenirsek.
Lig ve avrupayı götüremeyiz, lige odaklanmalıyız.
Elenirsek hicbir oyuncu gelmez buraya

garry taraftarla coşabilirdi.sinan hayalet gibi gezinecek yine.

Nasıl bir kadro çıkarmasını beklerdin.

İlk başta Carole gibi adamı kadroya almazdım ben mesela. Sinan'da ilk onbirde olmaması lazım.
Serdar hazırsa onu oynatırdım Maicon ile birlikte. Rodrigues'de en iyi kanat oyuncumuz şu an.
Ama en önemlisi Galatasaray gibi bir takım köy takımına karşı tek forvetle çıkmamalı.

tipini sey ettimin cuneyti illa ortacagda kazandigimiz nosetal xamax macini soylemesi gerekti.
Uyuz oluyorum boyle eski moruklarin kendilerini ovmelerini. futbol hala kendi oynadigi 1980'lilerin futbolu saniyor. 80'li yillarin futbolculari bugunun amator liginde oynayanlarla denk.
spor ve sporcular gelisir. o yuzden her olimpiatlarda eski rekorlar egale ediliyor veya kiriliyor. bilim gelistikce sporcularin performansida artiyor.
Uyuz etti beni biyikli pezevenk.

Avrupasız bir Galatasaray düşünülemez. Bu maçı bir şekilde kazanıp turu geçmek zorundayız.

Ayrıca şampiyonluk için elenelim gibi saçmasapan bir düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Şampiyonluk işin de bu maçı geçmeliyiz. Avrupa takımı ayrıca lige motive ediyor. Elensek bile Dursun'un hiçbir yere gitmeyeceğine göre turu geçmekten başka çaremiz yok.

Olumsuz yorum yapılmasın en azından maç sonuna kadar.

Ghoddos: “Maçtan sonraki iki gün ilk maçtaki golümü izledim. Bu maçta da gol atmak istiyorum ama en önemlisi, net bir şekilde kazanmamız."

Hadi lan şu futbolcularının özgüvenlerini yerle bir edin.Zor da olsa şu turu geçelim.

Sinan gene ergen kız triplerine girip oynamaz son maçta resmen bilerek oynamadı bu adam hangi akla hizmet 11e çıkarıyolar

Ghoddos: “Maçtan sonraki iki gün ilk maçtaki golümü izledim. Bu maçta da gol atmak istiyorum ama en önemlisi, net bir şekilde kazanmamız."

Hadi lan şu futbolcularının özgüvenlerini yerle bir edin.Zor da olsa şu turu geçelim.
tam bi godoş olduğunu kanıtlamış

Son saniyeye kadar destek, olası sonuçta tepkiler maç sonuncunda verilmeli. 1 sene daha avrupadan uzak kalmak tüm sezonun motivasyonunu öldürecektir.

Geri
Üst Alt