17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Köy takımı lan bildiğin köy takımı. İlk defa Avrupa kupalarına katılıyorlar ve ilk maçlarında Galatasaray'ı elediler gibi.

Nerede oğlum şu müthiş transferler? Belhanda Belhanda diye Sneijder gibi adamın başını yediniz nerede la bu Belhanda? Köy takımına elendik eleniyoruz millet alooo!! Son dakikadaki korner karambolü dışında koskoca Galatasaray'ın ah bu da kaçar mı diyebileceğimiz bir tane pozisyonu yok arkadaş :red: Yok Belhanda imiş yok Tudor imiş kim lan bu herifler ne iş başarabilmişler? Şu ne idüğü belirsiz herifler için Sneijder gibi adamın başını yediniz hepinize yazıklar olsun!
Renktaş ilk maç sonrası bunu anlatmaya çalıştık, adamlara biraz baskı yapınca adamlar topa vurup yolluyorlar. Top bize geçiyor ama bu seferde biz ceza sahası etrafında dolanıyoruz, kimse ne yapacağımı bilmiyor. Şişir içeri, peşinden bir fatiha olursa bir karambol olur

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İşin kötüsü geçen yıl ki takım bu takıma fark atardı şu maç. Bruma, Poldi ve Sneijder içinden geçerdi bunların tam onlarlık maç oluyor

Şaka maka bi kenarada haybedersek yönetim tutuşup illaki daha fazla transfer yapacak aslında daha hayırlısı o.
Şimdi turu geçsek kalite yeterli derler

4778a3bd5eb29e5272e297e257d8f43b.jpg

İyi mi oynuyoruz :D Rezalet ötesi bi futbol var dan dun top şişirerek pozisyon bulmaya calsııyoruz

Köy takımı lan bildiğin köy takımı. İlk defa Avrupa kupalarına katılıyorlar ve ilk maçlarında Galatasaray'ı elediler gibi.

Nerede oğlum şu müthiş transferler? Belhanda Belhanda diye Sneijder gibi adamın başını yediniz nerede la bu Belhanda? Köy takımına elendik eleniyoruz millet alooo!! Son dakikadaki korner karambolü dışında koskoca Galatasaray'ın ah bu da kaçar mı diyebileceğimiz bir tane pozisyonu yok arkadaş :red: Yok Belhanda imiş yok Tudor imiş kim lan bu herifler ne iş başarabilmişler? Şu ne idüğü belirsiz herifler için Sneijder gibi adamın başını yediniz hepinize yazıklar olsun!

Kardeşim benim ağzına yüreğine sağlık

Kivirip durmayin olum bi sneijder olsa gol atmastik ilk yarida bos bos konusup milletin canini sikmayin.

takim gazla oynuyor abi
taktik maktik hicbir sey yok sahada
pozisyonlarin hepsi tesadüfler üzerine kurulu hep
selcuk macin basindan beri gomise topu sisiriyor o da karambol yaratmaya calisiyor
affedersiniz de ben böyle sacma salak oynayan takima sokayim
yemisim böyle futbolu
bu kafayla bu sezon bizden yine bir sey olmaz
taktikten biraz anlayan her takim cözer bizi

Gaz mı? takım sahada yürüyor resmen böyle gaz mı olur. Onu bile becerememiş Tudor efendi.

İlk yarı itibarı ile söylüyorum, bu Belhanda Sneijder' i, Gomis de Podolski' yi aratır. Bruma' yı hiç saymıyorum bile, geçen sene takımın herşeyi idi. Benim izlediğim ilk yarıda iki takım arasında bir kalite farkı yoktu.

at topu gomise macin basindan beri rezalet ya

Belhanda her topu aldığında kalitesini belli ediyor,kondisyon eksiğini de....şuan Tolga çıksa forvet girse bile olur zaten adamları ablukaya aldık

Keşke küçük takımla oynadığımız maçlarda asist yapan bi oyuncumuz olsaydı.

Geri
Üst Alt