17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Sneijder'in 17 asistinin 3 tanesi akhisar'a karşıydı bir kere sizi gidi sneijdersporlular.
Ostersunds gibi takıma karşı kariyerinde kaç kere maç yapmış. Hiçbirşey yapamazdı

Kusura bakmayın ama benim ümidim bitti arkadaşlar. İster bana kızın ister küfür edin ama bitti bi ışık yok. Keşke sihirli değnek olsa geçsek siz de beni göt etseniz.

turu geçsek ne değişecek selçuk başta olmak üzere bu andaval ruhsuz sürüsüne yetenek mi bahşedilecek ? yakın zamanda sihirli bir değneğin olursa bence tur için falan harcama onu direk dursuna ve içerdeki ruhsuzlara monte et.

aceleci aceleci oynayıp hırslı oynadıklarını sanıyolar. 2. yarının başında gol gelmezse çok sıkıntı

Maçtan önce dedik Linnes sol bek Garry sağ bek oynasın en azından kanatlardan geliriz sonra Belhandayı kanata atarsın Sinan Eren değişikliği yaparsın golü bulursun korkak Tudor saçma sapan kadro çıkardı

1.5 metreden kaleyi ıskalamayı başaran sinan'ı kutluyorum baya büyük başarı

Sneijder olsa sonuc aynıydı

İlk yarı itibarı ile söylüyorum, bu Belhanda Sneijder' i, Gomis de Podolski' yi aratır. Bruma' yı hiç saymıyorum bile, geçen sene takımın herşeyi idi. Benim izlediğim ilk yarıda iki takım arasında bir kalite farkı yoktu.
Var abi, rakip üzerine gidince korkudan topa Allah ne verdiyse vuruyor adamlar PTT takımlarından kötü.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

oyuncular artik isyan etmeli, öyle yans pas geri pas ile olmuyor bu is.

musleranin bu gördügü sari karttan dolayi dursundan para cezasi yiyecegini biliyorsunuzdur umarim

arkadaslar ceza sahası önünde 3-4 pas yapıp ceza alanına ara pas salabilir miyiz lütfen tşkler

Geri
Üst Alt