17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Linnes leşine bak kaleciye aşırtma gol atacak bi de sen kimsin kardeşim açsana ortaya senin etin ne budun ne bu zamana kadar kaç tane gol attında kaç tanesi aşırtmadan oldu.

deli oldum o pozisyonda.
kaleci hatali cikiyor resmen iceri doldura atsinlar diye ikram ediyor zirto asirtma yapiyor orda.

Ayni takim ile niye devam ediyor Tudor bey? Gol pozisyonuna mi girebildin dogru duzgun? Hey Allahim ya.

Aynı kadro sahada! Televizyonu kırmamak için en iyisi kapatmak.

Birde diyorlardı ki Sneijder sadece küçük takımlara karşı istatistik kasıyor alın size küçük takım Sneijdersiz atın golü, köy takımına karşı etkili olamayan oyuncular için Sneijder'i eleştirdiniz ya diyecek birşey yok.

Yazık valla...

Sneijder olsa sonuc aynıydı
Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.

maçtan sonra ortalık karışacak, şimdiden hazırlanalım. bizim takım bunlara iki gol atamaz. ortasahada yaratıcı adam yok bizde. sneijder bruma olsa ilk devreden iki gol atmıştık. rakip ptt lig takımından hallicede olsa biz kötüyüz

Bu takim bu maca cikana kadar kac hazırlık maçı oynadı? Karsi takimda sadece ciğer var baska bi bok yok. Adamlarin fizik kondisyonuni geçemiyoruz heryeri kapatiyorlar. Ikili mücadelelerde ayakta kalan taraf hep onlar. Bu takimin bu turu geçememesinin tek sebebi hazir olmamasi.. mac kondisyonunum yerlerde olmasi. Kimsenin 2 mt öteye kosacak hali yok. Bu nasil büyük takim olmak. ??

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye acaba rtaş adamlar 14. Haftada ligde formda olmaları normal bizimkiler kaliteyi yansıtıp maci almali

Böyle olduğunu varsayalım; O halde Sneijder'i neden gönderdik? Zaten elimizde olan sözleşmeli oyuncumuzdu. Sen bu adamı bedava gönderdin bir de gittin elin fesli maradonası için 8 milyon avro bonservis bayıldın. Köy takımı bizi eliyor hiç zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayın. Hiç temenni etmiyorum lakin maç sonu şu takıma elenirsek burada enteresan şeyler olacak hissediyorum.

2 sezondur kötü oynadıgı ve tudor istemedigi için gönderdik

godosh cok klas lan
elenirsek tudor ister bunu

Biz bu maçı 11 kişi tamamlayamayız.

Yuhhh ayiii yuhhh son macin olur insallah

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt