17/18 2. Ön Eleme M:2 | Galatasaray 1-1 Östersunds | MS | 20 Temmuz | Smart Spor

Musleranın taşaklarını yesinler.

Alnitak Alnilam Mintaka

belhanda ceza saha icine gelen toplari tutamiyor bile

kızgın bile değilim dursun bu vasatlığq alıştırdı camiayı kendi çapına düşürdü herkes yılmış durumda

Aysal'ın başkanlığında Sneijder'li Drogba'lı Real maçlarından; Dursun'un başkanlığında bu noktaya nasıl geldik bilrmiyorum. Aysal döneminde alınan oyuncuları satıp paralarını saçtılar bir de utanmadan. Bugün yönetim ve hoca hemen istifa etmelidir. Ettiremeyen Galatasaray taraftarına da yazıklar olsun.

Sorsan Aysal batirdi, Dursun borc ödüyor diyecek cok yüzsüz insan var..

özellikle akpli taraftarlar hiç sinirlenmesin.. dursun sizin adamınız..

ünal başkanı binbir entrika ve karalama ile havuz medyanız yolladı..

dursunun takımını ossura ossura izleyin şimdi..

Günlerdir nejat ılgazı düşman ilan ettiniz gram yorum yapmadım. Evet adamlar çatır çatır koydular aksini iddaa edenin galatasaraylılıgından şüphe ederim durum 3-1 burda bu adamı düşman edenler asıl düşmanlar selcuktur caroledur tolgadır linnesdir yasindir ahmetdir sinandır sayayım mi daha ? Tudordur dursun oglu dursundur

Muslera kaptan olmali

adam passolig kartini yakiyor

Emeği geçenlerin en başta Dursun olmak üzere Allah belanızı versin.3 senelik başkanlık döneminde taraftarı hayattan soğuttun.Suratsız,şerefsiz Dursun!!!

Hahaha Passolig kartini yakiyor birisi.

Bruma
Sneijder
Podolski

Üçlüsü bu takımın herşeyiymiş
Bir de bunlara Muslera'yı ekle işte o kadar. Biz son 2 senedir küme düşme potasına girmediysek bu adamlar sayesindeydi. Senin elindeki bu adamlar dışındaki çöpleri gönderip yerlerine daha kaliteli adamlar alman lazım iken sen gidiyorsun bu adamları gönderiyorsun ve yerlerine aldığın adamlar kalite olarak çok daha düşük seviyede :) İşte bizi yöneten futbol aklı bu maalesef. Son iki senedir bu halde olmamızın nedeni Sneijder, Bruma falan değil bu zihniyetti işte ve maalesef bu zihniyet kulübü esir aldı. Sanki kulübün başına kayyum atanmış gibi yönetiliyoruz. Bu gerçekten bizim Galatasaray'ımız mı diye birbirimize soruyoruz.

Geri
Üst Alt