17/18 3. Ön Eleme M:1 | Club Brugge 3-3 Başakşehir | MS | 26 Temmuz | A Spor

Emre çok iyi oynuyor beya

başak iyide attamah defansı batırdı, viscada çok formsuz. takım olarak bizden çok daha iyiler

Bu emre Selçuk tolgayı ve üstüne Bonus olarak de jongu üst üste koyup sağ ayağı ile futbol okuluna yollar

Türk futbolu rezil tabi, aksini iddia edemezsin. Türkiye'nin uçan kaçan şampiyon takımı gitti ukraynaya gidip tersten fuhuş yapıp geldi.
yav bana kargaları savunduracaksın ama..
aynı takım lyon gibi takıma penaltılarla çeyrek finalde elendi, napoliyi deplasmanda yendi..
biz kötüyüz diye herkese .ok atmaya gerek yok derim..

7 eylülde 37 yaşından gün alacak emre bizim orta sahayı top diye oynar.

yav bana kargaları savunduracaksın ama..
aynı takım lyon gibi takıma penaltılarla çeyrek finalde elendi, napoliyi deplasmanda yendi..
biz kötüyüz diye herkese .ok atmaya gerek yok derim..

Yav lyon falan muhteşemdi sanki, gittiler Ajax'tan 4 yediler. Ha keza Napoli'de öyle, büyütülecek takımlar değiller. Adam gibi bir gruba düşselerdi görürdüm ben onları o zaman. Kiev'den 6 yiyen Barca'dan, Real'den kaç yerdi kimbilir.

Brugge 2. yarı da kapanıp sonlara doğru Attamah salağının yapacağı bir hatayla 3'ü bulup işi bitirir.

bonaventura'yı sevdim. stoper herif de müthiş attı iki özel yetenek golü geldi.

emre belozoglu yetenek olarak olmasa bile futbol zekası olarak dünya çapında bir futbolcu bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Brügge 2 tane çakıp kapanıp bir tanede konterden çakarım havasında resmen. İbb de güzel oynaya dursun sabaha kadar.

Geri
Üst Alt