17/18 3. Ön Eleme M:2 | Başakşehir 2-0 Club Brugge | MS | 2 Ağustos | A Spor

Adebayor her maç daha fazla hayranlık uyandırıyor gerçekten
konusu varken demiştim bu adam futbolun feriştahlarından küçük bir kumar oynamak lazım bi tutarsa uçurur diye..
real city gibi muhteşem takımlarda gol umudu olmuş yaşı 31 vs..
burdaki çok bilmişler adam futbolu kafasında bitirmiş istanbula barlarda akmaya gelir vs diye çöp dediler işte görüyoruz..
biz naptık peki kariyer ve kalite olarak adebayorun ancak 4/1 i eden gomise imza bonservis abartılı maaş ne varsa verdik..
çok çok rezil yönetiliyoruz sağlık açısından futbol izlemeyi bırakmak lazım dursun ve tayfası gidene kadar kafayı yememek elde değil..

Fatih Terim gelsin son 20 yılın en çekişmeli ligi olur heralde. En zayıf halka şuan biziz

Abi yemin ediyorum şurda visca fln görünce bizim sinan gümüş yasin fln aklıma geliyor gerçekten 3. Lig topcuları oldugunu biraz daha anlıyorum

RTE Reaction mı maç mı izliyoruz belli değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakların maçların da visca hayranlığı üst seviyeye ulaşıyor bende beğeniyorum .. sonra adamın adı transfer de bizle geçse i.in g.tüne sokuluyor burada valahi ilginçsiniz.

Volkan Babacan hariç Başakşehirin 10 futbolcusunu al getir bizimkiyle değiştir. Bizim şu topcumuz daha iyi şu kalsın diyebileceğim kimse yok.

Adebayor geldiğinde demiştim Tecrübeli, Kaliteli, Üst düzey forvet bu lige her zaman fazla gelmiştir. Kaç yaşında gelirse gelsin. (Bu önerme Fenerbahçe için geçerli değildir. Onlar nasıl beceriyorsa oyuncuyu futboldan soğutmayı başarıyorlar :) )

Geri
Üst Alt