17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

taktik dehasi hocamız bu maçı bos gecmez

Linnes oynarsa Bjk’de oynamayacak bence. Bu da 3’lü çıkabilir anlamına geliyor Bjk karşısıns :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Latov ameliyat olmus. Ne kadar uzak kalacak bilgisi olan var mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Formalardan anladığım kadarıyla kadrodaki 17 kişiyi çıkartabildim ona göre tahmini 11

16 Carrasso

21 Tarık
5 Ahmet
28 Koray
14 Linnes

8 Selçuk
15 Donk

11 Sinan
89 Feghouli
7 Yasin

9 Eren

Yedekler
12 Batuhan
17 Emrah
37 Recep
40 Gökay
46 Barış
48 ??
98 Sefa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Formalardan anladığım kadarıyla kadrodaki 17 kişiyi çıkartabildim ona göre tahmini 11

16 Carrasso

21 Tarık
5 Ahmet
28 Koray
14 Linnes

8 Selçuk
15 Donk

11 Sinan
89 Feghouli
7 Yasin

9 Eren

Yedekler
12 Batuhan
17 Emrah
37 Recep
40 Gökay
46 Barış
48 ??
98 Sefa

Sent from my iPhone using Tapatalk

48 numarayı ben de bulamadım

Ha diyorsun ki Linnes'e ihtiyacı olabileceğini düşünüp onu hazırlamadı ama Linnes'e de bir şey olursa 3 günde yerine bir şey bulacak o da güzel kardeş anlıyorum seni. Sen oynarsın bu ne şimdi gerçekten amaç ne yani gerçekten bir amacı varsa öğrenmek istiyorum?

Linnes son macta 20dk oynamis, Lato sakatlanmazsa yani hic oynamayacakti, Alanya maci haric son olarak Trabzon macinda oynamis, o da 1 ay once, simdi sen 1 ay oynamamis oyuncuyu, ilk 11deki yerini kaybeden oyuncuyu Besiktas derbisinde oynatirsan ne olur? Buyuk ihtimal ozguvenini de kaybetmistir, bunun sebebi de hocanin onu ilk 11de dusunmemesi.

Tarık yerine Denayer olsaydı tam istediğim kadro olacaktı. Tarık'ı halı sahada bile oynatmam, takımdaki en sevmediğim oyuncu olabilir. Onun dışında güzel 11. Allah sakatlık vermesin.

48 Ahmet Sivri olabilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[IGM]BcC4cKxAJ9W[/IGM]

Feguli yine kanat degil.

Carrasso'yu merak ediyorum zor mac olmasada belli olur kalitesi

Geri
Üst Alt