17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

rakip zayıf

Eren-Sinan ileride Feg-Yasin kanatlarını izlemek isterim aslında

Bu mac 20‘de degil mi? Sporx de öyle yaziyor da.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

galatasaray-da-flas-karar-igor-tudor--2807178.Jpeg

Hocaya laf yok
Burada hoca filan göremiyorum
Daha çok kondisyoner ve takıntılı bir isim görünüyor

Gerçek Kaptan NANDO!

mac hangi kanalda bu arada´?

Altyapı oyuncularını oynatsa ve maçtan kötü sonuç çıkarsa tudor ikinci lig takımını bile yenemeyen hoca olur, o yüzden maalesef şu koşullar altında hocanın ilk etapta çıkardığı on biri mantıklı buluyorum. Skoru alalım, sonra ne olursa olsun Beşiktaş maçı öncesi bir de böyle polemik yasamayalim.

Ya 11in nesi var? Ne yapsın adam? Senin alternatif kadron lig için yeterli olmasa da böyle bi rakibe karşı yeterli. Zaten kaos ortamını alevlendirmek isteyen bi dünya insan var alt yapıdakilere çok fazla şans vermemesi ondan dolayıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
muslera'nın formsuzluğundan sonra carrasco'yu merak ediyorum.onun için izleyeceğim.

Bu rakip ile ilgili bir analiz yapmistim , boyle mevkisinin 3 uncu alternatifi ile ilk mactan isi bitirebilecegimiz bir rakip degil

bu kupa hic bir sey olmasa 5 milyon civari para getiriyor(du) gruplu zamanda . Simdiki odul yonetmeligini okumadim

ama buyuklerle eslestikce gise filan hasilati da olacaktir , bu kadar boslanmamali

Rovansli olmasi bir avantaj olarak gorulebilir ama dikkatli olmak lazim

Trabzon macinda feghouiliyi forvet arkasi oynatti hala akillanmamis anlasilan.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

-------------Sinan-----Eren

Yasin----------------------------Feghouli

bu düzeni görebilsek daha iyi olurdu aslında, yine Tudor daha verimsiz olanını tercih eder ve Feg'i forvet arkası oynatır muhtemelen.

Carrasco ile fegholui cok merak ediyorum
Fegholui umarım kilolarından kurtulmuştur yoksa ağır elestiricegim
Kilolu oyuncu antipatik geliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu değişiklikleri de şöyle olur:

Linnes<-->Emirhan Civelek
Feghouli<-->Emrah Başsan
Yasin<-->Recep Gül

Feg in bu Maçta forvet arkası oynaması normal. Sinan'ı ve Yasin'i görmek istiyor tam olarak. Feg zaten kariyerinde bayağa fazla forvet arkası oynamış bir oyuncu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt