- 13 Ekim 2014
- 109.869
- 59.195
- 4.708
keske Ahmet S. ve Sunday A. oynasalr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sakat futbolcu istemiyorum. İsmi kim olursa olsun.
Feghouli belki Lensten daha iyi bir futbolcuydu ama kaç maç oynayıp fayda verebilirdi ki? Sakatlık, sakatlıktan çıkacak; form tutacak derken bir de ceza aldı iyice kayboldu.
Feghouli yerine sezon başı lens gelseydi böyle dertlerimizi olur muydu?
Linnes-Feghouli-Yasin oynuyor, şaka mı bu? Bu adamları biz beşiktaş maçında banko oynayacak gözüyle bakıyoruz tudor denilen herif gazoz kupası maçında oynatıp yorgunluk-sakatlık riskine sokuyor.
Daha kötüsü bunları beşiktaş maçında 11 de düşünmeyip,solbek denayer ya da 3lü savunma. Sol açıkta da ortasaha oynatacak anlamı da çıkabilir bu kadrodan :red:
Linnes ne alaka? Takımda zaten sol bek yokken bu gazozuna maçta sakatlanırsa ne yapacağız
Senoldan eminim ama tudorun vu tür şeyleri akıl edebileceğini sanmıyorumLinnes'in oynamasini amma abartiniz ha
Bugun Gokhan Gonul ve Adriano da ilk 11de basladi, sizin dusunduklerinizi Senol Gunes ve Tudor dusunemiyor mu yani
Senoldan eminim ama tudorun vu tür şeyleri akıl edebileceğini sanmıyorum
Gerçek Kaptan NANDO!
ikidir tuhaf tuhaf konusuyosun.feghouli çok anormal bi sakatlık yaşadı da bizim mi haberimiz yok?yok kafasında futbolu bitirmiş falan...ne saçma söylemler bunlar.Ben sakat futbolcu istemiyorum. İsmi kim olursa olsun.
Feghouli belki Lensten daha iyi bir futbolcuydu ama kaç maç oynayıp fayda verebilirdi ki? Sakatlık, sakatlıktan çıkacak; form tutacak derken bir de ceza aldı iyice kayboldu.
Beşiktaşın kadro genişliğiyle bizimkisi kıyaslanamaz adamların şuan oynayan 11 i komple sakatlansın her birinin yerine oynayacak adamları var,bizde öyle değil.Gökhan-Adriano-Oğuzhan falan oynadı bugün Beşiktaşta o kadar anormal bişey değil bu,Linnes bayadır oynamıyor doğru dürüst keza Yasinde öyle ve Feghoulide cezalıydı haftalardır.
Peki sizin öneriniz nedir sayın .... ? Linnes sakatlandı diyelim kim oynayacak? Adamlar Medel, Necip vs kör topal kurtarıyor biz de o opsiyon bile yok. Yasin filan oynar sol bekte herhalde veya 2. ligde oynayamayan Tarık.
Yakıştıramadımsadece fegh+ carassco icin izlenilir
lens kıcı kırık manisaya 2 basit gol attı diye mi kral oldu...feghouli geldğinde hafif sakatlıktan yeni çıktı,tudor feghoulinin oynadıgı 6 maçın 3ünde feghouliyi yanlış yerde oynattı.lens lig maçlarında bi halt yapamadı.feghouli 2 maç kazandırdı. sadece 3maç 90 dk oynamasına rağmen.Ben sakat futbolcu istemiyorum. İsmi kim olursa olsun.
Cumartesi de aldı sonuçBu futbol arena neci her kadroyu aliyolar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asil vizyonsuzluk seni ciddiye almaktir halbukiSol kanadımızda ligin başından beri Tolga oynuyor. Keşke sakat feghouli yerine lensi alsaydık dediğim için vizyonsuz ilan ediliyorum![]()
Ha diyorsun ki Linnes'e ihtiyacı olabileceğini düşünüp onu hazırlamadı ama Linnes'e de bir şey olursa 3 günde yerine bir şey bulacak o da güzel kardeş anlıyorum seni. Sen oynarsın bu ne şimdi gerçekten amaç ne yani gerçekten bir amacı varsa öğrenmek istiyorum?Linnes kac mactir oynamiyor, derbiye hazirlamak icin bugun oynatiyor
Ha sakatlanirsa yerine sen oynarsin