17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

keske Ahmet S. ve Sunday A. oynasalr

Sol kanadımızda ligin başından beri Tolga oynuyor. Keşke sakat feghouli yerine lensi alsaydık dediğim için vizyonsuz ilan ediliyorum :)

Ben sakat futbolcu istemiyorum. İsmi kim olursa olsun.

Feghouli belki Lensten daha iyi bir futbolcuydu ama kaç maç oynayıp fayda verebilirdi ki? Sakatlık, sakatlıktan çıkacak; form tutacak derken bir de ceza aldı iyice kayboldu.

Feghouli yerine sezon başı lens gelseydi böyle dertlerimizi olur muydu?

Her futbolcu sakatlanabilir bunda anormal bişey yok,Transfer görüşmeleri bitme aşamasına gelmişken sakatlandı diye bir oyuncudan vazgeçmezsin helede Feghouli gibi bir oyuncudan hiç vazgeçmezsin,Ayrıca Lensin hali ortada sakat falan olmadığı halde şişmiş ve bitik bir halde,Quaresma ve Babel formda belki ama bunları hiç zorlayamaması onun Fenerbahçede ne kadar abartıldığını ortaya çıkarmıştır boş alanda iş yapacak bir futbolcu Feghouliye nazaran hiçbir artısı yok.Sakatlıktan sonra toparlamaya başlamıştı ve ritim buluyordu ama haksız bir ceza yedi şimdi dahada iyi dönecek sabır.Hem Lensin bizim şuanki kadromuzda yeri yok kendisi savunmada mücadeleden kaçan bir oyuncu Feghouli kırışmaya girmekten çekinmeyen bir oyuncu bir Garry kadar savunma yapamasada.

Son düzenleme:
Linnes-Feghouli-Yasin oynuyor, şaka mı bu? Bu adamları biz beşiktaş maçında banko oynayacak gözüyle bakıyoruz tudor denilen herif gazoz kupası maçında oynatıp yorgunluk-sakatlık riskine sokuyor.

Daha kötüsü bunları beşiktaş maçında 11 de düşünmeyip,solbek denayer ya da 3lü savunma. Sol açıkta da ortasaha oynatacak anlamı da çıkabilir bu kadrodan :red:

Gökhan-Adriano-Oğuzhan falan oynadı bugün Beşiktaşta o kadar anormal bişey değil bu,Linnes bayadır oynamıyor doğru dürüst keza Yasinde öyle ve Feghoulide cezalıydı haftalardır.

Senoldan eminim ama tudorun vu tür şeyleri akıl edebileceğini sanmıyorum

Gerçek Kaptan NANDO!

galatasaray-da-flas-karar-igor-tudor--2807178.Jpeg

Hocaya laf yok

Feghouli belki Lensten daha iyi bir futbolcuydu ama kaç maç oynayıp fayda verebilirdi ki? Sakatlık, sakatlıktan çıkacak; form tutacak derken bir de ceza aldı iyice kayboldu.

ikidir tuhaf tuhaf konusuyosun.feghouli çok anormal bi sakatlık yaşadı da bizim mi haberimiz yok?yok kafasında futbolu bitirmiş falan...ne saçma söylemler bunlar.

Gökhan-Adriano-Oğuzhan falan oynadı bugün Beşiktaşta o kadar anormal bişey değil bu,Linnes bayadır oynamıyor doğru dürüst keza Yasinde öyle ve Feghoulide cezalıydı haftalardır.
Beşiktaşın kadro genişliğiyle bizimkisi kıyaslanamaz adamların şuan oynayan 11 i komple sakatlansın her birinin yerine oynayacak adamları var,bizde öyle değil.

Allah Allah kanım dondu ha.feghouli 6-7 maç anca oynadı .sebepleri malum...neyse ya

Son düzenleme:
Peki sizin öneriniz nedir sayın .... ? Linnes sakatlandı diyelim kim oynayacak? Adamlar Medel, Necip vs kör topal kurtarıyor biz de o opsiyon bile yok. Yasin filan oynar sol bekte herhalde veya 2. ligde oynayamayan Tarık.

Linnes kac mactir oynamiyor, derbiye hazirlamak icin bugun oynatiyor

Ha sakatlanirsa yerine sen oynarsin

lens kıcı kırık manisaya 2 basit gol attı diye mi kral oldu...feghouli geldğinde hafif sakatlıktan yeni çıktı,tudor feghoulinin oynadıgı 6 maçın 3ünde feghouliyi yanlış yerde oynattı.lens lig maçlarında bi halt yapamadı.feghouli 2 maç kazandırdı. sadece 3maç 90 dk oynamasına rağmen.

tudor'un disine gore bir rakip.
maci kazanip nerede bu basin mensuplari diye zirlayacaktir yine

Linnes kac mactir oynamiyor, derbiye hazirlamak icin bugun oynatiyor

Ha sakatlanirsa yerine sen oynarsin
Ha diyorsun ki Linnes'e ihtiyacı olabileceğini düşünüp onu hazırlamadı ama Linnes'e de bir şey olursa 3 günde yerine bir şey bulacak o da güzel kardeş anlıyorum seni. Sen oynarsın bu ne şimdi gerçekten amaç ne yani gerçekten bir amacı varsa öğrenmek istiyorum?

Feghouli yerine Lens ne alaka

Lens gecen sezonun ilk devresinde iyiydi sadece, ligin ikinci devresinde Lens top mu oynadi

Besiktaslilar bile Lens'i aldiklarina pisman siz hala Lens diyorsunuz, kotu oyuncu degil fakat Feghouli'yi alabiliyorsan, hele de 4-5milyona, ozaman almamak hata olur, hele ki mevcut futbol piyasasina bakarsan

Geri
Üst Alt