17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

ulan tudor sen varya adam değilsin karaktersiz herif. kovulduğun gün fakir doyurucam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli ben derbide oynarım demedi bugün sahada formayı alası yokmuş ben bunu gördüm.

Feghouli doğru zamanda çıktı boşverin şöyle bir maç için riske gerek yok

Hahaha dün yazmistim yakinda Sinan Feghouliye sarar, algi yaratmaya baslar diye. Adam parasina göre kim fazla kazaniyorsa acliktan saldiriyor.

Tinerci aklinca yine ortaligi karistiracak. Birazdan Lensten bahseder.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fegholu derbide 11 se bari gencleri al oyuna

Zaten herkes Feghouli'nin iyi performans sergilemesini bekliyor ama önemli olan bir oyuncuyu eleştirirken sebeplerini iyi değerlendirmek lazım. Kadroda ki tüm oyuncular belki ilk defa yana yana oynuyorlardır üstüne o kadar çok kalitesiz oyuncu varken Feghouli den ne yapmasını bekliyorsun anlamış değilim. Kaldı ki adam takımla çok fazla maç yapamadı tam alışıyorken haksız yere üç maç ceza yedi. Kaç haftadır oynamayan bir adamı şu kadroyla sahaya sürersen beklediğini alamazsın. Zaten hazır olmadığı çok belli oyuncunun bence biraz süre alıp maç eksiğini kapatsın yeter bence, biraz takımla oynamaya başlasın farkını belli eder.
Muthis topcu ama hic istek yok gibi
Üzülüyor insan
Cıkmış galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan birde şu kaç gündür bazılarının Forumda devam ettirdiği Masturbasyoncu olayı. Bu olaya o kadar uzaksınız ya, kötü veya kötü geçme ihtimali olan bir maçı izlemek ile alakalı mecazi anlamda kullanılmasından bu kadar rahatsız oldunuz herhalde. Üstelik bunu yapanlar şu forumda millete hiç laf sokmayanlar, sataşmayanlar ve dalga geçmeyenler olsa bu tutumu belki biraz anlayacağım ama tam aksine.

aKmPWPyr_400x400.jpeg

Burada 2 seçenek var. Ya oynatacağı için yorulmasın diye aldı ya da hazır değil diye. 2 yoruma da açık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emrah bu beyinle başlamadan noktalasın kariyerini

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şu skor baya sinir ediyor şu an

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk bela vursun ya,önü boş geri dönüyo bela bela

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt