17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

Her macta oyuncular birbirinden kopuk oynuyor, her macta.

Sahada Donk, Eren, Tarık, Sinan ve türevleri gibi ne yaptığı belli olmayan oyuncular varken Feghouli'yi eleştirmek biraz acımasızca oluyor.
Feghouli ye umut bağlıyoruz
Tariga umut bağlayan varsa geçmiş olsun zaten

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahada futbolcu diyebileceğin 2-3 adam var.bizim devre arasında kaliteli yerli almamız lazım.

Şu maç apaçık gösteriyor ki yedekler benim Galatasaray umrumda değil ben yedekte mutluyum böyle keriz takımdan yatarak paramı alır giderim dusuncesindeler

Fesli Maradona olsa 3 tane yazmıştı şimdi. Yersen...

3-5-2 , 4-4-2, 4-3-3, 4-2-3-1 bunlarin arasinda gidip geciyor mac boyunca. Oyuncularin bile bi ara kafalari karsti

En büyük handikaplarından birisi bu Tudor'un, aklında belirli bir sistemi yok bu da sahada ki futbola kötü yansıyor maalesef.

Transfer doneminde kah belhanda kah fegouli icin hatta ndiaye icin de yarim da olsa onun icin de maliyetler ve verimlilik icin negatif konustugumda bana veryansin edildi

bu adam premier lig oteki ciger adam digeri nice patentli diye

hakli cikacagimi zaten tahmin ediyordum ama bu kadar sira surede belhandada tamamen fegouli ve ndiaye de "simdilik" kismen bu durum gerceklesti

o donem bu transferler icin hemen hepiniz olumlu konusup gerekli dediniz , daha 3 ayda hepsi topun agzinda , yarin sakin ola ki bunlari gonderin nasil yonetimsiniz filan demeyin

cunku goruyorum gidisat oraya dogru ... hepsinin sozlesmesi uzun ve ucuk , verilen bonservisler ortada ve katlanacaksiniz madem istediniz

Belhanda'ya o kadar katılmıyorum sanki takıma uyum sürecinde sorun yaşamış gibi, çok güzel şeyler düşünüyor ama pas istasyonlarını maç içinde iyi kuramıyor. İkinci devre belhandanin yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Takım oturdukça pas yüzdesi yükselecektir.

Ndiaye rakiplere çok sert giriyor ve bana de jongu anımsatıyor. Biraz sakin olması gerektiğini söylemek lazım. Peşindeki takımlara bakarsak her türlü iyi bir fiyata okuturuz gibi. Kötü transfer diyemeyiz bu açıdan. Geldi, oynadı; bonservisinden fazlasını kazandırdı gitti olur.

Feghouli ama bilmiyorum. Sakat geldi, toparlayamadı; moralsiz mutsuz. İkinci devre böyle olmaz umarim.

Yaptığımız transferlerin çoğu başarılı bu güzel bir şey, geçen sene o kadar transfer yaptık 2 tanesi başarılı oldu. Bu sene nerdeyse hepsi başarılı. Nerdeyse kısmını da çözeceğiz bir şekilde.

Geri
Üst Alt