17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

bu hayatta tarik camdal olmak vardı ah ah...

DPvURakWsAEKVXI.jpg

Tarık ahmet eren sinan sonrada yerli oyunculara şans vermiyoruz muhabbeti

Sahada 8 tane çöp var bildigin.feghouli bu çöplerle bile fena iş çıkarmadı mac eksiğine rağmen...feghouliye laf eden bjk sevicileri artık defolursa iyi olur.

Araplıkla bunun ne alakası var ? De Jong ve türevleri. Türkiyede bir çok takımı sömürdüler. O zaman Hollandalı topçu almasınlarmı ? Espri hoş oluyor fakat ciddi ciddi yazanlar var. Azcık insan olun. Beyninizi kullanın.

Yazın niye 11 oynamıyor diye bana karşı geliyordun
Sence sen hoca olsan oynatirmisin hafta sonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sana yazın neden oynamıyor diye değil, hala mevzuyu anlamışsın, bunca zaman oldu sakatlık sonrası ilk maçını oynayalı, Eyüp maçından bahsediyorum, neden hala oynatılmıyor diyordum. Hiç bir şekilde oyuncuyu suçlayıcı bir söylem değildi.

Sırf Performansa bakarak oynatmam ama işin içine kime karşı oynadığımızı katarım. Bunun yanında Antrenman performansını değerlendirmeye katarım.

Transfer doneminde kah belhanda kah fegouli icin hatta ndiaye icin de yarim da olsa onun icin de maliyetler ve verimlilik icin negatif konustugumda bana veryansin edildi

bu adam premier lig oteki ciger adam digeri nice patentli diye

hakli cikacagimi zaten tahmin ediyordum ama bu kadar sira surede belhandada tamamen fegouli ve ndiaye de "simdilik" kismen bu durum gerceklesti

o donem bu transferler icin hemen hepiniz olumlu konusup gerekli dediniz , daha 3 ayda hepsi topun agzinda , yarin sakin ola ki bunlari gonderin nasil yonetimsiniz filan demeyin

cunku goruyorum gidisat oraya dogru ... hepsinin sozlesmesi uzun ve ucuk , verilen bonservisler ortada ve katlanacaksiniz madem istediniz

Belhanda şu maçta oynasaydı keşke çok merak ediyorum Sivas Belediye karşısında nasıl oynardı acaba?

Koca kulüp tariga sinana Eren e nasıl tahammül ediyor aklım almıyor arkadaş

Tarık camdal gibi olabilmek ne güzel,hayatta kafana hicbir sey takmadan yaşayabilmek hicbir işe yaramadan....

Transfer doneminde kah belhanda kah fegouli icin hatta ndiaye icin de yarim da olsa onun icin de maliyetler ve verimlilik icin negatif konustugumda bana veryansin edildi

bu adam premier lig oteki ciger adam digeri nice patentli diye

hakli cikacagimi zaten tahmin ediyordum ama bu kadar sira surede belhandada tamamen fegouli ve ndiaye de "simdilik" kismen bu durum gerceklesti

o donem bu transferler icin hemen hepiniz olumlu konusup gerekli dediniz , daha 3 ayda hepsi topun agzinda , yarin sakin ola ki bunlari gonderin nasil yonetimsiniz filan demeyin

cunku goruyorum gidisat oraya dogru ... hepsinin sozlesmesi uzun ve ucuk , verilen bonservisler ortada ve katlanacaksiniz madem istediniz
Kardeş senin bilmediğin veya haklı çıkmadığın bir konu var mı?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sana yazın neden oynamıyor diye değil, hala mevzuyu anlamışsın, bunca zaman oldu sakatlık sonrası ilk maçını oynayalı, Eyüp maçından bahsediyorum, neden hala oynatılmıyor diyordum. Hiç bir şekilde oyuncuyu suçlayıcı bir söylem değildi.

Sırf Performansa bakarak oynatmam ama işin içine kime karşı oynadığımızı katarım. Bunun yanında Antrenman performansını değerlendirmeye katarım.
Nasıl anlamıyor adam kilolu hazır değil dediğim zaman bende sporcuyum diyordun
Şimdi ne oldu 3 haftadır oynamıyor mu
Kusura bakmasın oynamak istemeyen gidebilir herkes dahil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt