17/18 5. Tur M:1 | Galatasaray 5-1 Sivas Belediyespor | MS | 28 Kasım | A Spor

Ben sakat futbolcu istemiyorum. İsmi kim olursa olsun.

Feghouli belki Lensten daha iyi bir futbolcuydu ama kaç maç oynayıp fayda verebilirdi ki? Sakatlık, sakatlıktan çıkacak; form tutacak derken bir de ceza aldı iyice kayboldu.

Feghouli yerine sezon başı lens gelseydi böyle dertlerimizi olur muydu?
Haklısın sakat Feghouli nerede Beşiktaş'ı sırtlayan Lens nerede...

Burda feghouliye laf edenlerin arasında birkaç kripto kuş var kaale almayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lato'ya yanlis ama tarika dogru. genc yasda aldik herifi bi adim bile gelistirmedi kendini serefsiz at hirsizi

araptan fusbalci olmaz bunu bir kez daha anladik bu gece

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Tarık’ın yerine forumdan herhangi biri oynayabilir iddia ediyorum. Zararı olmaz hiç değilse

linnes aklıyla lato ve avanesine futbol dersi veriyor.

İlk yarı akılda kalan en güzel kare buydu sanırım.

Şu maçta bile kimin nerde oynadığı belli değil, resmen kaos dizilişi. 3'lü desen değil 4'lü desen değil, ileri uçtakiler kafasına göre takılıyor. Çok mu zor acaba standart bir dizilişle herkesi mevkisinde oynatmak.

Yahu bu tudor nasıl teknik adam olmuş inanılır gibi değil. Şimdi bu yorumu ben yapacaktım. Oyuncular sahada kafalarına göre takılıyorlar. Bu tudorla biz çok zor şampiyon oluruz.

Yahu arkadaş bunlar nasıl transferdir.Şu sahada fegi çıkar bir tane şu ilk 18e girer diyebileceğin adam yok.
Bu trasferleri yapanlar hiç utanmazlar mı. Ama bu taraftar varken bu klübün başına her türlü rezillik gelebilir.Hiç şaşırmamak lazım.

Ilginç, Belhanda hakkında pek fazla böyle yorumlar yapmıyor iken, geldiğinden beri Feghouli hakkında samanlıkta iğne arar gibi açığını arıyorsun.

Adam üç maç oynamamış, belli bu maçı sallamıyor, Sivas atak yaparken geri yürüyor ama buna rağmen iki üç pozisyonda kalitesini gösterdi.

Bir oyuncu için sabır yeminleri ederken, bir takım talihsizlikler yüzünden henüz ritmini bulamamış bir oyuncunun açıklarını bu denli ısırmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Yapmakta özgür müsün, tabi ki ama o zaman mesela pek toz kondurmadığın Belhandayı eleştirenlere Galatasaray düşmanları falan demen boş bir ifadeden ileri gitmez, sonuçta aynısını, hatta bana göre daha adaletsiz olanını sen Feghouli için yapıyorsun.
Yazın niye 11 oynamıyor diye bana karşı geliyordun
Sence sen hoca olsan oynatirmisin hafta sonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araplara lâf etmeyin Brahimi geliyor deseler sevinçten kim bilir neler yaparsınız.

Maçı sallamıyor ne demek ya.

Bugün turkiye kupası maçında cöprado kıçını yırttı, insan kendi takımındaki futbolcuları her maç mücadele ederken görmek ister.

Ilginç, Belhanda hakkında pek fazla böyle yorumlar yapmıyor iken, geldiğinden beri Feghouli hakkında samanlıkta iğne arar gibi açığını arıyorsun.

Adam üç maç oynamamış, belli bu maçı sallamıyor, Sivas atak yaparken geri yürüyor ama buna rağmen iki üç pozisyonda kalitesini gösterdi.

Bunları görmeyip, daha önemli olan lig maçlarında aşağı yukarı devamlı laubali olan bir oyuncu için sabır yeminleri ediyorsun, ama bir takım talihsizlikler yüzünden henüz ritmini bulamamış bir oyuncunun açıklarını hiddetli bir şekilde dile getirme gayretinde bulunuyorsun.

Yapmakta özgür müsün, tabi ki ama o zaman mesela pek toz kondurmadığın Belhandayı eleştirenlere Galatasaray düşmanları falan demen boş bir ifadeden ileri gitmez, sonuçta aynısını, hatta bana göre daha adaletsiz olanını sen Feghouli için yapıyorsun.

bunlarin hepsi "cürük portakal"(17asist/2016)düsmanligi yüzünden

Geri
Üst Alt