17/18 ÇF M:1 | Konyaspor 2-2 Galatasaray | MS | 1 Şubat | A Spor

Hakan Baltayi su ana kadar begendim. Su an Yutoyu bilmedigim icin en iyi sol bek Hakan Balta gibi gozukuyor ama bakalim Yuto nasil cikacak

Belhanda cikip feghouli girmeli. Selcuk cikip Tolga girmeli. Orta sahaya dinamizm gerekiyor

DU-CJoiXcAEF6dP.jpg

Belhanda tam bir çöl bedevisi. Apaçi maçın içine ediyor ama umurunda değil, şu yavşak tavırlarına deli oluyorum.

Şans yok bu linnes te..

Bu kadar yeteneksizin arasında en iyi oynayan o ama gelgörki kendi kalesine gol attı..

Belhanda selçuk evlere şenlik tebrikler süperzekalı yönetim

Efsanevi orta saha ikilimiz Selçuk-Donk ile Türkiye Kupası ve ligi alacağımızdan eminim.

ulan bu erayi ne diye tutarlar takimda hep böyle aptalca gol bizmi yiyecegiz !
zaten ancak kendi kalemize golü atip geriye düserdik oda oldu.
neyse.

işin tuhafı bjk ve fener rakiplerin hatası,hakem desteği ve balla bişey oynamadan ilk maçlarını aldılar.bizim yedekler kalite açısından yetersiz olmasına rağmen iyi oynuyoruz,2 penaltımız verilmedi.hakem dogruyo.ve eray yüzünden gol yedik.

belhanda ,eray ve yasin cok kötü

Son düzenleme:
Belhanda gelmeden önce kötü bir oyuncu olduğunu hep düşündüm geldikten sonra şuana kadar fark ettim ki gerçekten iyi oyuncu çokta yetenekli ama bilerek oynamıyor tiiiii ye alıyor bizi puşt para almıyor diyemi biriyle arasımı bozuk bilmem ama bu adam bilerek oynamıyor, top ayağına bu kadar yakışan, müthiş fiziği olan, atletik, kreatif bir adam ama bir sebepten olaya girmiyor.

Ya bu maldan hala iyi kaleci çıkacağını mı sanıyor bu hocalar, yöneticiler. ziktir edin gitsin nereye gidiyosa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda bitmiş resmen.
Eren çöp.
Donk tam bir küçük takım oyuncusu
.......

Geri
Üst Alt