17/18 G Grubu M:1 | Porto 1-3 Beşiktaş | MS | 13 Eylül | Tivibu Spor 2

Bunlar bir önceki sene yenilmeden uefa ya veda ettiler geçen sene yine yenilmeden son maç gruba veda ettiler tarihleri boyunca gruplardan çıkmışları yok olabildiğince kolay grup çektiler amma yalanmışlar yav haa şu bir gerçek fnerin 20 sene de yapamadığı yapıyorlar ona birşey demem de bu tinerciler GALATASARAY ile aşık atacak kıyas olacak bir camia asla olamaz !!!

Porto bu oyunu ile ligimizde ancak orta sıralara oynar, Bjk yi hiç analiz etmemişler Talisca Atiba ve Oğuzhana çok fazla geniş alan bıraktılar, hiç baskı görmediler. Gerçekten bu kadar şanslı bir grup kurası olamaz, 1. ve 2. torbadan gelebilecek en vasat takımlar geldi

boşa çamur atmanın alemi yok heriflere olan nefretimi anlatmaya kelimeler yetmez ama tinercileri bugün imrenerek izledim. şl ligi deplasmanında önde olduklarında bile hücumu boşlamamaları ve antalyadaki halimizi düşününce daha da öfkelendim. umarım bizim hıyarlar da bu sezonun ne kadar zor olacağının ve her puanın altın değerinde olduğunu anlamışlardır. laubali şekilde maça çıkarak da şampiyonluğun gelmeyeceğini anlamışlardır umarım. bu sezonun şakası yok ciddiyet,hırs herzaman en yüksek seviyede olmalı.

yazmayim etmeyim diyorum da , aynen senin dedigin gibi ..

bosu bosuna bok atmanin alemi yok ... sayalim

-bjk kolay grup cekti , tamam cok flas bir takim yok , ama porto-monaco kek takimlar mi allahini seversen , o zaman biz braga cluj cektigimizde ne denmeli ?

-sampiyonlar liginde son 15 macta mi ne 1 galibiyet var , yanlis bilmiyorsam juventus maci 2013 kasim gibiydi , 2017 deyiz , o sure zarfinda benfica galibiyeti var yalnizca ,daha iki macta ostersunds u yenemiyorsun ,adamlarin porto deplasmanini kucumsuyorsun

-porto kotuymus , mactan once de herkes yazsaydi ya porto rezil rusva diye , hallac gibi atar yazanlar , 4 ler 5 ler yazanlar ... adamlar gecen sezon tum grupta 3 gol yemisler (tv de duydum) , bjk daha ilk macta kendi evinde 3 tane atti adamlara , kucultun onu da

-son kategoriden hatirladigim astanayi cekmistik , adamlar leipzig cektiler , bu hic konusulmaz , sen kazak takimi cektin , zar zor onu gecip avrupa ligine kaldin , adamlar bayern sonrasi su an almanyanin 2 inci takimi denebilecek takimi cektiler henuz puani yerlerde oldugu icin

fb liler de benzer seyler konusuyor , biraz daha igneyi kendilerine batiranlar olsa da , onlar hele 10 senedir CL muzigi caldiramamislar konusuyorlar

Insanda biraz kendi durumuna bakip da utanma olur , senin 2 senedir avrupada esamen okunmuyor , elin basaksehiri sevillaya direk olmasa CL yi gostermeyecek , o seviyeye gelmis ,brugge vs gelince supuruyor

Sen bugun ostersunds a elenirken , "ah o porto bize gelseydi" diyorsan kendine guldurursun

sonra da bu tesbitler boyle ortadan kesip objektif yapilinca tonla alinti , hakarete varan soylemler , yaftalamalar

Sonunu getiremedikten sonra hikaye. Geçen sezon en büyük örnek. Biz 2 yl sampiyon olduğumuz dönem cl nin hakkını fazlasıyla verdik. Kargalar çeyrek final yapsında görelim

751c1cd94a5285f4a8759f429faeb083.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaşı bu taraftar profili, başkan ve hocasıyla sevmeye pek imkan yok. Porto bok gibi takım ona rağmen gol atacak adamları olsa alırlardı maçı ama kazanmaları yine de iyi iş.

Kendi evlerindeki performansı belirler bundan sonra gruptan çıkıp çıkmayacaklarını.

Limitte bitirirler iste , ya ucu ucuna 2 inci ya ucu ucuna 3 uncu gibi.

ama su var , deplasmanda tek galibiyet bile alsan , evinde tum maclari yenilme berabere kal , son maca yine iddiali cikarsin .. cunku mac sayisi az

taraftara ve sevmeye gelince , dun cagirdilar , 1903 diye bir yer varmis akatlarda ortam vs dediler , gidesim gelmedi , kliselesmis kufurlu tezahuratlar su bu , uymuyor , zaten basketbol maclari icin salondayim gidemezdim ama normal zamanda da iticiler hakikaten

bjk liler boyledir , uzun sure kis uykusunda yattiklari icin basari geldikce kabuklarindan cikarlar ... mesela ozellikle bayanlari inceleyin , etrafinizda son 3-4 senedir "bjk tabii ki" diye agzini yaya yaya takimini soyleyen bayanlarda 50% artis vardir

sokaga cıkın cevrenize bakın en cok 1-2 tane forma giymis bjkli görürsünüz

sapık fikoya sorsan 20 milyon taraftar varmıs :)

1 tanecik taraftar siteleri var onuda yeni yeni ciddiye almaya basladık

2 yıl öncesine kadar orta sıra anadolu takımının bile ciddiye almadıgı bir takım gelmis bize laf atıyor geri zekalılar

yokmu bir admin bir moderatör filan bu beşiktaş aşığı arkadaşı pistten alacak sucukcular bile forumlarında bu adamı sonsuza kadar banladılar ayıp yahu milletin sinirlerini bozmaktan başka foruma katkıda bulunmayan birisi..

Maç kazandığımız zaman ölü taklidi yapan ona rağmen oyuncuları eleştiren musleraya bile satılsın diyen sözde kongre üyesi.Rica ediyorum banlayın artık ne zevk alıyorsunuz böyle adamlara yazdırmaktan biri Galatasaraya çakacaklar der hala yazar foruma öbürü beşiktaşı yalar ağzını siler gelir buraya yazar uyarın kardeşim bu adamı ısrarla yazıyorsa hala banlayın gitsin kafayı tinerle bozmuş

yazmayim etmeyim diyorum da , aynen senin dedigin gibi ..

-bjk kolay grup cekti , tamam cok flas bir takim yok , ama porto-monaco kek takimlar mi allahini seversen , o zaman biz braga cluj cektigimizde ne denmeli ?

-son kategoriden hatirladigim astanayi cekmistik , adamlar leipzig cektiler , bu hic konusulmaz , sen kazak takimi cektin , zar zor onu gecip avrupa ligine kaldin , adamlar bayern sonrasi su an almanyanin 2 inci takimi denebilecek takimi cektiler henuz puani yerlerde oldugu icin

Braga Cluj grubunda kafada Manchester vardı en azından, bu grupta kafa bir takım yok hepsi aynı ayarda takımlar,

Astana grubunda da Atletico vardı ve adamlar final oynadı aynı şekilde Benfica da o sene çeyrekte Bayerni götürüyordu neredeyse . Bizimde o zamanlar çok iç acıcı bir takım olduğumuz söylenemezdi o apayrı bir konu.

Bu tinerciler ne zaman avrupanın ilk 20si içinde olan bi takımla oynayacak acaba merak ediyorum? Bu kura balı nereye kadar devam edecek. Keşke gruptan çıksalar da çeyrek finalde bize sürekli olduğu gibi real madrid falan gelse. Porto gibi leş ötesi takımı yenip salak salak kupayı almış havalarına girmelerine iyice uyuz olmaya başladım.

Kurallara aykiri olmadikca herkes diledigi gorusu beyan etmekte ozgurdur , isine gelmezse okumazsin . Benim icin hava hos

Konjonkturel basari genele vurulamaz ama adamlarin hem lokal hem de avrupadaki basarili donemleri en cok maddi karsiligi olan doneme denk geliyor ve geldikce de ciddi kazaniyorlar

3 senedir hakikaten saglam para girdisi var performans kulvarindan

zaten tek katilimdan ciddi para geliyor , bir de bu galibiyetler , hele hele grup asamasini gecmek transferleri de bedavaya getiriyor
Avrupadaki başarıları dönemleri derken? Bunu Beşiktaş için mi söyledin? Cl tarihlerinde daha gruptan çıkmışlığı yok. En çok övüldüğü sezon Skenderbeu'lu, Lokomotiv Moskovalı UEFA grubunda bile 3. olup çıkamadılar. Bi ara UEFA'da çeyrek yapmışlardı bak bu doğru Beşiktaş için muazzam bir olay o. Çünkü o formayla çeyrek final yaptılar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Braga Cluj grubunda kafada Manchester vardı en azından, bu grupta kafa bir takım yok hepsi aynı ayarda takımlar,

Astana grubunda da Atletico vardı ve adamlar final oynadı aynı şekilde Benfica da o sene çeyrekte Bayerni götürüyordu neredeyse . Bizimde o zamanlar çok iç acıcı bir takım olduğumuz söylenemezdi o apayrı bir konu.

Ama dostum mantiken 4 takimin 3 unun devam edip ilk 2 sinin CL kulvarinda son 16 yapacagi dusunuldugunde , sen cok baba bir takimin olmasini mi , yoksa son kategoriden gelen takimin gucsuz olmasini mi yeglersin

Ben sahsen real madrid ,barcelona olsun , diger 2 takim ise gorece kolay olsun isterim , cunku barcelona sadece sana degil , rakiplerine de barcelona.

Bu yuzden senin fark yiyecegin takim digerlerine de o farki atacaktir ... Ama 2 takimin 2 si de ust segment ise , ornegin borussia-arsenal , veya real madrid-juventus gibi , o zaman haklisin

Bu sebeptendir ki son kategoriden leipzig gelecegine astana gelsin ... varsin ilk kategoriden bayern gelsin ,ben onu isterim cunku amacin senin ilk kategori takimini yenmek degil , en kotu 3 uncu ama mumkunse 2 inci olmak

mantigimda bir yanlis var mi ?

Avrupadaki başarıları dönemleri derken? Bunu Beşiktaş için mi söyledin? Cl tarihlerinde daha gruptan çıkmışlığı yok. En çok övündüldüğü sezon Skenderbeu'lu, Lokomotiv Moskovalı UEFA grubunda bile 3. olup çıkamadılar. Bi ara UEFA'da çeyrek yapmıştı bak bu doğru Beşiktaş için muazzam bir olay o. Çünkü o formayla çeyrek final yaptılar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konjonkturel basari dedigim bjk nin son 3 senesi iste

ligde 2 sampiyonluk var , sampiyonlar liginde de son iki sezondur kotu gidiyorlar diyemeyiz , 7 macta 10 puan topladilar sanirim , bunun beni ilgilendiren kismi maddi tarafi , maddi anlamda ciddi gelirleri var , tat kaciran kisim bu , yoksa avrupa liginde final oynasinlar problem degil , yeter ki CL de basarisiz olsunlar , hatta katilamasinlar

cunku bu gelirler hakkaten buyudu ve besiktas donemsel olarak iyi zamanda yakaladi bu treni

İnanılmaz bi şekilde Galatasaray'dan nefret ediyolar. Hani uçağı düşsün inşallah diyecek kadar.

Bu olayın perde arkası şampiyonluğu bize kaybetmeleri ve ikinciliğe mahkum olmaları. Ve kendilerine inandırılan ankaragücü maçı ve şerefli ikincilikler lafları.

O sezon kendileri ankaragücüne 6 gol attıklarını konuşmazlar mesela.

Bursa bunlara nasıl kin besliyosa küme düştüğü için bunlarda aynı kini bize besliyo. İkisinin ortak yanı bjk'liler bursa'yı kaale almıyo Galatasaray'da şerefli ikincilik diye çırpınan bjklileri kaale almıyo. Ancak nefret ettikleri ile kalıyolar

Simdi kategorilere baktim , ilk grupta , 4 tane kimsenin istemeyecegi takim var , real madrid , bayern , chelsea , juventus , bunlardan birinin cikmamasi sans ..

diger 4 takim ise , monaco , benfica , spartak , shaktar .... Burada bjk sansli diyebiliriz cunku ilk saydigim 4 takimdan bir SIKLet asagidalar sonraki 4 lu

esas sans ikinci grupta , sevilla ve porto su anki durumlariyla en zayif 2 halka iken diger takimlar , man utd , man city , dortmund , barcelona , atletico ve paris st germain

Bu kategoriden gelen takimda ciddi bir sans var

son kategoride ise ,

celtic , cska , sporting , apoel , feyenoord , maribor , karabag ve leipzig var

suradan herhalde en istenmeyecek 2 takimdan biri su anki leipzig tir .

Bu durumda ben leipzig in gelmesini kura sansini dengeleyici unsur olarak goruyorum

Konjonkturel basari genele vurulamaz ama adamlarin hem lokal hem de avrupadaki basarili donemleri en cok maddi karsiligi olan doneme denk geliyor ve geldikce de ciddi kazaniyorlar

3 senedir hakikaten saglam para girdisi var performans kulvarindan

zaten tek katilimdan ciddi para geliyor , bir de bu galibiyetler , hele hele grup asamasini gecmek transferleri de bedavaya getiriyor
Bak iste mesela su yorumun, bunun tam tersini bizim icin yapiyorsun.
Oysa baktigimiz zaman ayni bizde oldugu gibi faydalanamadiklari bir cok transfer var.
Bunun yaninda gecen sezon ile birlikte baslayan ve bu sezon cogalan maliyetli transferler yapiyorlar.

Simdi kategorilere baktim , ilk grupta , 4 tane kimsenin istemeyecegi takim var , real madrid , bayern , chelsea , juventus , bunlardan birinin cikmamasi sans ..

diger 4 takim ise , monaco , benfica , spartak , shaktar .... Burada bjk sansli diyebiliriz cunku ilk saydigim 4 takimdan bir SIKLet asagidalar sonraki 4 lu

esas sans ikinci grupta , sevilla ve porto su anki durumlariyla en zayif 2 halka iken diger takimlar , man utd , man city , dortmund , barcelona , atletico ve paris st germain

Bu kategoriden gelen takimda ciddi bir sans var

son kategoride ise ,

celtic , cska , sporting , apoel , feyenoord , maribor , karabag ve leipzig var

suradan herhalde en istenmeyecek 2 takimdan biri su anki leipzig tir .

Bu durumda ben leipzig in gelmesini kura sansini dengeleyici unsur olarak goruyorum
birinci ve ikinci torbadaki top10 takimlari ile leipzip arasinda daglar kadar fark var, yani dengeleyici bir durum fazla zorlama bir yorum olur.
O iki torbadan gruplarina iki tane top10 takimi düsenler var.

Geri
Üst Alt