boşa çamur atmanın alemi yok heriflere olan nefretimi anlatmaya kelimeler yetmez ama tinercileri bugün imrenerek izledim. şl ligi deplasmanında önde olduklarında bile hücumu boşlamamaları ve antalyadaki halimizi düşününce daha da öfkelendim. umarım bizim hıyarlar da bu sezonun ne kadar zor olacağının ve her puanın altın değerinde olduğunu anlamışlardır. laubali şekilde maça çıkarak da şampiyonluğun gelmeyeceğini anlamışlardır umarım. bu sezonun şakası yok ciddiyet,hırs herzaman en yüksek seviyede olmalı.
yazmayim etmeyim diyorum da , aynen senin dedigin gibi ..
bosu bosuna bok atmanin alemi yok ... sayalim
-bjk kolay grup cekti , tamam cok flas bir takim yok , ama porto-monaco kek takimlar mi allahini seversen , o zaman biz braga cluj cektigimizde ne denmeli ?
-sampiyonlar liginde son 15 macta mi ne 1 galibiyet var , yanlis bilmiyorsam juventus maci 2013 kasim gibiydi , 2017 deyiz , o sure zarfinda benfica galibiyeti var yalnizca ,daha iki macta ostersunds u yenemiyorsun ,adamlarin porto deplasmanini kucumsuyorsun
-porto kotuymus , mactan once de herkes yazsaydi ya porto rezil rusva diye , hallac gibi atar yazanlar , 4 ler 5 ler yazanlar ... adamlar gecen sezon tum grupta 3 gol yemisler (tv de duydum) , bjk daha ilk macta kendi evinde 3 tane atti adamlara , kucultun onu da
-son kategoriden hatirladigim astanayi cekmistik , adamlar leipzig cektiler , bu hic konusulmaz , sen kazak takimi cektin , zar zor onu gecip avrupa ligine kaldin , adamlar bayern sonrasi su an almanyanin 2 inci takimi denebilecek takimi cektiler henuz puani yerlerde oldugu icin
fb liler de benzer seyler konusuyor , biraz daha igneyi kendilerine batiranlar olsa da , onlar hele 10 senedir CL muzigi caldiramamislar konusuyorlar
Insanda biraz kendi durumuna bakip da utanma olur , senin 2 senedir avrupada esamen okunmuyor , elin basaksehiri sevillaya direk olmasa CL yi gostermeyecek , o seviyeye gelmis ,brugge vs gelince supuruyor
Sen bugun ostersunds a elenirken , "ah o porto bize gelseydi" diyorsan kendine guldurursun
sonra da bu tesbitler boyle ortadan kesip objektif yapilinca tonla alinti , hakarete varan soylemler , yaftalamalar