nasil objektif degilim mesela .. yahu bu forumdaki sacma algilara sen de kanma .. GS disinda bir takim tutan adam evet hasbel kader uye olabilir klube , spor yapmis da olabilir , denk gelmistir .. hadi aile sebebi ile sosyal tesislere katilim gosteriyor da olsa sasirmam
ama 1999 dan bu seneye 18 senedir kombine alir mi ? bir mantigi olur mu bunun ? yani baska takim tutacaksin ama gidip her sene sabit bir takimin kombinesini onu tutmamana ragmen alacaksin
bjk ve fb ye hayatim boyunca sempatim olmadi , onlara sempati duydugum tek an digeri rakibimse ona karsi basarili oldugu anlardir
2006 senesinde sergenin 2 goluyle kadikoyde 2-2 biten fb- bjk macinda bjk liydim mesela
ama 1999 da da moldovan in prekonun golleri ile 3-1 fb nin bjk yi yendigi ve bizi uefa finaline kafamiz TR sampiyonlugunda kalmadan , garantilemis olarak gonderdigi zaman da fb liydim
aynen 2 hafta sonra en azindan beraberlik ya da fb li olacagim gibi
basaksehir bu durumu biraz degistirdi , bunu kabul etmeliyim , ilk kez ikinci bir takima sempati duydugumu icten hissettim , onda yalanim yok .. orada da kalbim basaksehir icin carpar modu degil de , oradaki huzur oradaki sadece futbolla ilgilenme olayi ,herkesin rahatca istedigi renkle formayla gelip oturmasi etmesi hosuma gitti
ama bunlar gidip de talisca yi begeniyorsam , vodafone stadini daha guzel buluyorsam , bjk nin avrupa galibiyetini degerli goruyorsam inkar etmemi gerektirmiyor