- 1 Ağustos 2009
- 47.013
- 49.313
- 4.878
keita çık bruma gir. rezil 1 topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimi acıtan bi cümle olduTudors istemiyor Brumayı.
Adam skor üreten OOS/gizli forvet zaten.Geçen sene de çokça gördük bunu.Bu adam niye ısrarla küçümsenmeye çalışılıyor anlamıyorum.
Yahu küçümsediğim falan yok ama bitiriciliği dışında muazzam top oynadığı falan yok, bunu söylüyorum. Yahu Leipzig topa sahip olunca ne yapacağını bilmeyen bir takım, bu kabak gibi görünüyor. Bunu becerebilseler skor çok farklı olurdu, Talisca attığı gol ile kalırdı, oyunda başka katkısı olmadan.Adam skor üreten OOS/gizli forvet zaten.Geçen sene de çokça gördük bunu.Bu adam niye ısrarla küçümsenmeye çalışılıyor anlamıyorum.
Rodrigues'in yerine tercih ederdimHa Tudor oynatır yaniZaten Liepzig de sisteme uymuyor diye oynamıyor. Kendi sahalarına gelince yeterince pres yapmıyor, takım oyunu olarak sadece ikili oyun düşünüyor. Genelde müsait pozisyonlarda pasları çıkarmıyor. Maçları izlemeni tavsiye ederim. Tabi aklını başına alıcaksa gelsin. Bu takımı 1 kademe üste çıkarır tek başına. Feg-Bruma kanatları ligin en iyisi olur.
Yahu küçümsediğim falan yok ama bitiriciliği dışında muazzam top oynadığı falan yok, bunu söylüyorum.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Badou'yu kim eleştiriyosa zurnalığın dibine vurmuşturbadou ya boşuna haksız eleştiri yapıyoruz bazen şu keitayı görünce aklıma geldi.
Sarper o zaman buyur şu maçta başka ne yaptınığını yaz lütfen. Bunun Objektif olmakla ne ilgisi var, bir oyuncuyu, oyuncunun kendisi üzerinden değerlendiriyorum. Başkalarından kastın kim, isim belirtirsen ona göre cevap vereyim. Yahu Leipzig topa sahip ama ne yapacağını bilmiyor, çünkü kabak gibi belli oyun stilleri bu değil. Bu konuda biraz daha becerili olsalar skor farklı olurdu, Talisca attığı gol ile kalırdı.Objektif bir yorum değil,aynısı başkaları için söylenmiyordu.
Küçümsenmiyor dostum. Küçük olduğu söyleniyor. (olanı söylüyorlar) Saman alevi gibi ara ara parlıyor sadece. şu maçta gol dışında ben pek bir şeyini göremedim. 70lik Keita ile kıyaslanmış, Keitadan iyi bu maçta sözü çok yanlış. karşılarında oynayan adamlara bakmak lazım.