17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

badou ya boşuna haksız eleştiri yapıyoruz bazen şu keitayı görünce aklıma geldi.

Adam skor üreten OOS/gizli forvet zaten.Geçen sene de çokça gördük bunu.Bu adam niye ısrarla küçümsenmeye çalışılıyor anlamıyorum.

Küçümsenmiyor dostum. Küçük olduğu söyleniyor. (olanı söylüyorlar) Saman alevi gibi ara ara parlıyor sadece. şu maçta gol dışında ben pek bir şeyini göremedim. 70lik Keita ile kıyaslanmış, Keitadan iyi bu maçta sözü çok yanlış. karşılarında oynayan adamlara bakmak lazım.

Adam skor üreten OOS/gizli forvet zaten.Geçen sene de çokça gördük bunu.Bu adam niye ısrarla küçümsenmeye çalışılıyor anlamıyorum.
Yahu küçümsediğim falan yok ama bitiriciliği dışında muazzam top oynadığı falan yok, bunu söylüyorum. Yahu Leipzig topa sahip olunca ne yapacağını bilmeyen bir takım, bu kabak gibi görünüyor. Bunu becerebilseler skor çok farklı olurdu, Talisca attığı gol ile kalırdı, oyunda başka katkısı olmadan.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Çoluk çocukla şampiyonlar liginde böyle deplasmanlarda ne yapmayı planlıyorlardı acaba?

Ha Tudor oynatır yani :D Zaten Liepzig de sisteme uymuyor diye oynamıyor. Kendi sahalarına gelince yeterince pres yapmıyor, takım oyunu olarak sadece ikili oyun düşünüyor. Genelde müsait pozisyonlarda pasları çıkarmıyor. Maçları izlemeni tavsiye ederim. Tabi aklını başına alıcaksa gelsin. Bu takımı 1 kademe üste çıkarır tek başına. Feg-Bruma kanatları ligin en iyisi olur.
Rodrigues'in yerine tercih ederdim

TapaTalK

yaw talisca bu sene formsuz bunu idrak edin. geçen sene avrupa maçlarında uçuyordu bu adam. belli bir kumaşı var. koşmuyor koşmasın büyüük takımda oynayamasın ama bjk de iş yapıyor mu yapıyor bitti.

Objektif bir yorum değil,aynısı başkaları için söylenmiyordu.
Sarper o zaman buyur şu maçta başka ne yaptınığını yaz lütfen. Bunun Objektif olmakla ne ilgisi var, bir oyuncuyu, oyuncunun kendisi üzerinden değerlendiriyorum. Başkalarından kastın kim, isim belirtirsen ona göre cevap vereyim. Yahu Leipzig topa sahip ama ne yapacağını bilmiyor, çünkü kabak gibi belli oyun stilleri bu değil. Bu konuda biraz daha becerili olsalar skor farklı olurdu, Talisca attığı gol ile kalırdı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keita puahahahahaha

puhahaha neymiş bu keyta yaw :asd22:

70milyonluk balon müthiş vurdu.

Tolga vursa çatala bırakırdı.

lan olm alsana şu brumayı oyuna yaw

Küçümsenmiyor dostum. Küçük olduğu söyleniyor. (olanı söylüyorlar) Saman alevi gibi ara ara parlıyor sadece. şu maçta gol dışında ben pek bir şeyini göremedim. 70lik Keita ile kıyaslanmış, Keitadan iyi bu maçta sözü çok yanlış. karşılarında oynayan adamlara bakmak lazım.

Saman alevi olmasıyla alakası yok.Bu tekniğiyle daha çok gol atar/attırır.Adamın bir kere vuruşları klas,ceza alanı içi olsun yayın üstü ve hafif dışı olsun atıyor.Kafayla da atıyor.Bunun yanında da bir ton asist yapıyor.Aktif oyunun içinde çok olmayabilir ama skor katkısı üst düzey.Zaten adamın olayı bu sadece.Süper demiyorum ama foruma kalsa PTT'de oynayamaz neredeyse.

Geri
Üst Alt