17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Girer girmez atsa müthiş olurdu.

GSCimbom Mobile App

144384e61ad8f6bab9c8bb0aef0c83a6.jpg

Yap sovunu kral

Hahahaha ışıklar söndü

sent via GSC

Saman alevi olmasıyla alakası yok.Bu tekniğiyle daha çok gol atar/attırır.Adamın bir kere vuruşları klas,ceza alanı içi olsun yayın üstü ve hafif dışı olsun atıyor.Kafayla da atıyor.Bunun yanında da bir ton asist yapıyor.Aktif oyunun içinde çok olmayabilir ama skor katkısı üst düzey.Zaten adamın olayı bu sadece.Süper demiyorum ama foruma kalsa PTT'de oynayamaz neredeyse.
Ha bak buna katılırım, muazzam denmesine katılmıyorum. Skor katkısı iyi olan ama şu ilk 15 dakikada görüldüğü gibi takımı baskı altında iken takımını rahatlabilecek kadar oyuna hükmedemiyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

58 dakikada 3 değişiklik yaptı TD seviyorum böyle adamları Beşiktaş sahasında çıkamıyor

Eğitim şart

Işıklar patladı hibrit stadta, ??

GSCimbom Mobile App

hehe tinercilerin lambaları patladı :asd22:

Bruma girince ışıkları kapattı tinerciler.

yaw talisca bu sene formsuz bunu idrak edin. geçen sene avrupa maçlarında uçuyordu bu adam. belli bir kumaşı var. koşmuyor koşmasın büyüük takımda oynayamasın ama bjk de iş yapıyor mu yapıyor bitti.

Senden alinti yapmamin sebebi su . Sen hakkaten duzgun kisilige sahip adammissin , bunu hissettim , bu forumdaki 90% uyenin sorunu senin su yaptigini yapamamalaridir

bir adam ile alakali kotu oldugunu dusundugunu soyledin , sonra oz elestiri yapip fikrinin degistigini soyledin , maglubiyet hissi yasamadan

bunu yapamiyorlar . Bugun basta kotu dedikleri talisca olsun veya tolga olsun bir adam sampiyonlar ligi finalinde barcelonayi yenen takimin kader golunu atsin , yine bir sey bulup (orn. Bir kere atti da kral mi oldu , 100 kere vursa 1 kere girer veya rakip kalecinin sacmalamasi) konusurlar

cunku bir kere yerin dibine soktuysan fikrini aksi yonde belirtirsen sanki mac kaybediyorsun . Mesele bu

adam iki senedir ligde sampiyonlar liginde her seviyede her kulvarda bizim sneijder belhandalardan , fb nin guilano vb lerinden bekledigi katkiyi sonuna kadar veriyor

frikik atiyor , faul aliyor , gol her turlusunu atiyor ama yok talisca kotu rezil su bu

bu arkadaslara sunu sormak istiyorum , talisca bire bir ayni performansi bizde sergileseydi , burada talisca icin yapilan yorumlari bir rakip forumda okuduklarinda ne dusunurlerdi acaba

Geri
Üst Alt