- 18 Temmuz 2009
- 82.114
- 239.938
- 5.263
O kaçmamalıydı Bruma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha bak buna katılırım, muazzam denmesine katılmıyorum. Skor katkısı iyi olan ama şu ilk 15 dakikada görüldüğü gibi takımı baskı altında iken takımını rahatlabilecek kadar oyuna hükmedemiyor.Saman alevi olmasıyla alakası yok.Bu tekniğiyle daha çok gol atar/attırır.Adamın bir kere vuruşları klas,ceza alanı içi olsun yayın üstü ve hafif dışı olsun atıyor.Kafayla da atıyor.Bunun yanında da bir ton asist yapıyor.Aktif oyunun içinde çok olmayabilir ama skor katkısı üst düzey.Zaten adamın olayı bu sadece.Süper demiyorum ama foruma kalsa PTT'de oynayamaz neredeyse.
Evet, şimdi yazdım bu yorumuna tamamen katılıyorum.sen rakib oyuncuları fazla övmezsin haklılık payın var bence kenan bey böyle düşünmeli.
bu arada brumamız oyunda oha atıyordu
yaw talisca bu sene formsuz bunu idrak edin. geçen sene avrupa maçlarında uçuyordu bu adam. belli bir kumaşı var. koşmuyor koşmasın büyüük takımda oynayamasın ama bjk de iş yapıyor mu yapıyor bitti.