17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Kesin tiner çekipte çıkmış 50 bin kişi ayaktaymış. Spiker dikkat etsin ayakta dikmesinler maçtan sonra

Eğitim şart

Yalnız harbiden çok saçma bir grup. Bjk gidiyor deplasmanda portoyu 3lüyor, o porto gidiyor monacoyu deplasmanda 3lüyor. Alman ikincisi paspas oluyor. Bjk iki senedir clde eurocup gruplarında mücadele ediyor. Ballı şerefsizler.

Aslında bir taraftan da hoşuma gidiyor. CL'ye katılıp hiç büyük takım ile oynamamaları güzel. O zevki tatmasınlar. Adamların canlı izlediği yıldız yok. :asd22:

Leipzig maçı üst yapmamak ve kazanmamak için her şeyi yaptı.

Bunlar kendi evinde kargalara üç atarlar.

Gerçek Kaptan NANDO!

Beşiktaş Joshuanın Kliçko maçındaki 5.raundu gibiydi ilk bölümde çok iyi oynayıp sonra döküldüler,Beşiktaş gruptan çıkar ama elemede neler olur bilemem ben çıkmalarını istiyorum,Bir PSG veya Real gelsin artık yaw

Gruptan çıkmaları bir bakıma daha iyi olur hem +2 maç demek hem büyük takım gelirse rezil olma olasılığı oluşur

Paris fena kitlemis 13 e değeri 2 milyon Euro olan Agustini

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bence bjk bu gurupta başka galibiyet göremez. Monacodan 1 puan alır. Leipzig bınlara almanyada kayar. Portoyuda birdaha yenemez. İlk maçta porto şoka uğradı bu sefer hazırlıklı olurlar. Bjk 8 puanla ya 2. yada 3. olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş'ın maç öncesi kale arkasına tavuk bacağı gömmesi işe yaramış görünüyor.

bu caylak almanlar 2.yarı kac tane kacırdılar mac bitince saysınlar,aptal herifler

Bruma nın neden oynamadığını anlamışsınızdır artık. Kaç defa bomboş pasları atmadı , anca ikili oyun kovalasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt