17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Yanlız bu aksam Monaco nun 3 lendiğine bakmayın.Kargalar 60.dakkadan sonra süründü adeta yerde.Falcao falan içinden geçer bu malların.

3. olacaklarına gruptan çıksınlar. Bu kura şansı ile UEFA'da ilerlerler bunlar.

ilk yarı çok kötü oynadılar 2. yarı zaten 10 dk civarı elektrik kesintisinden güme gitti bir de üzerine agustin geri zekalısının davarca şutları ,üzerine de bruma'nın bencillikleri eklenince skor üretemediler.

İlk 30 dakika taraftar baskısından gol yemezsek ilerleyen dakikalarda ezeriz çok açık
Gol yesek bile kendi sahalarına hapsederiz çok zevkli marizleyeceğiz

TapaTalK

banada öyle geliyor atiba ve oguzhan harici tamamı kopuyor oyundan

misal bu talisca denen velede kimse 25 milyon vermez cünkü adam 10 numara degil eli belinde geziyor bütün mac

2.forvet olarak oynuyor

ne fransada ne almanyada bjknin puan alabilcegini sanmıyorum.monaco burda yener bunları.porto da ilk maçtaki gibi dagınık olmazsa en az 1 puan alır.çok aldatıcı maçlar bjk iyi bi kadroya sahip olmasına ragmen.

Ne kadar sığ konuşuyorsunuz , liepzigi analız etseydiniz kapalı savunmalara karşı 0 olduğunu bilir, BJK bin o yüzden 60 dan sonra böyle bilerek oynadığını anlardınız, top da sevince kazandılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu lens e yazık lan nerdeyse ağlayacak hiç sevinmiyor zorla gelmiş gibi sanki

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bruma nın neden oynamadığını anlamışsınızdır artık. Kaç defa bomboş pasları atmadı , anca ikili oyun kovalasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tdlerinin brumanın oyun stilini beğenmediği söyleniyordu zati. Bu stili anca bizim gibi keko taraftarlar beğenir.

Hem yaşlı takım hem 3 kulvarda gidicekler derbilerde ezilir bu takım
Herkes görücek vodafone park'da nasıl eziliyolar Galatasaray'a heyecanla bekleyin

TapaTalK

Bu Leipzig Almanya'da nasıl ikinci oldu? Düzenli takip etmiyorum ama bizim ligde en fazla 3., 4. olurlar.

Ouzan 11km koşmuş.

ndiaye oğuzhan fernando
feghouli belhanda
gomis

çok iyi olabilir idi, tolga kazması fitil ediyor beni

Rakipler bitiricilikte sıkıntı yaşamasa 4 maçta 0 puan alırlar o kadar iddaalıyım. Porto da çok kaçırmıştı.

leipzig'in adam gibi bir forvete ihtiyacı var.

ayrıca kampl müthiş bir yetenek. Her maç oynamalı.

Geri
Üst Alt