17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Beşiktaş iyi oynadı gayet, pozisyon da vermediler. Leipzig tecrübesiz biraz oyuncular bana heyecanlı gibi geldi. Adamları Konya yapıp Bundesliga'yı bizim ligden aşağıya alarak yine coşmuşsunuz. Beşiktaş oynatmadı ilk yarı adamlarında kadro genç olduğu için ekstra heyecanlı gibiler. Normal hallerini bilmiyorum da ilk yarıda 2 kanat oyuncusu yerine sadece tek kanatta Bruma oynasa daha etkili olurdu.

bjk bu sene ilk kez cl gruplarından çıkacak sanırım

şimdilik 2/2 yaptılar. burada portoyu yeneceklerini varsayarsak, monaco'nun ardından ikinci olarak çıkıyorlar rahat şekilde

Son düzenleme:
Bjk top falan oynamıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk'in Negredo'yu, Oğuzhan'ın ve Tolgay'ın Medel'i ortasahada kestiğini görüyoruz. Demek ki yerliler iyi olunca kaliteli yabancıları bile kesebiliyor.

Bu macla bjk cl de tur atlayabilir. Sasirdim valla hic beklemiyordum.

Taliscayi alalim bjk ye birakmayalim. Belhanda yerine bu adam bize seviye atlatir.

Bruma girmezse sana yazıklar olsun Hasenhüttl

sent via GSC

Keita 70e gitti Liverpool a hemen hemen aynı yaşta olan Talisca'ya bu paralar verilmiyor işin bir diğer tuhaflığı.

leipzig şöyle koyacak
leipzig böyle gömecek
leipzig kargaların içinden geçecek diyenlere sa diyorum

Beşiktaş cıktı gruptan. Leipzig bayağı leş oynadı beşiktaş ezdi resmen. Keita tam bir beyinsiz kırmızı yemeliydi aslında. Werner de cıktı bu mac dönmez. Werner cikacakdiysa Bruma girmeli idi oyuna ama saçma bir değişiklik yaptılar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya grupta 3. olup uefadan devam etmeliler.
ya da gruptan çıkıp bayern ya da barça gibi takımlardan biriyle eşleşip tecavüze uğramalılar.
diğer yollar işimize gelmiyor.

Cenk tosun müthiş top oynuyor. Helal olsun.

Peşin hükümlü olmamak lazım ikinci yarı bambaşka bir maç izleyebiliriz her şeye rağmen.

Real madrid,barcelona,psg,bayern gibi takımlarla oynamadan şl den elenmemeleri lazım.

Geri
Üst Alt