17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Bu nası rezillik arkadaş ya

GSCimbom Mobile App

Bizim maçlarda geçmişte bu kadar taraflı anlattığını hatırlamıyorum ben Levent Özçelik'in

Eğitim şart

Senden alinti yapmamin sebebi su . Sen hakkaten duzgun kisilige sahip adammissin , bunu hissettim , bu forumdaki 90% uyenin sorunu senin su yaptigini yapamamalaridir

bir adam ile alakali kotu oldugunu dusundugunu soyledin , sonra oz elestiri yapip fikrinin degistigini soyledin , maglubiyet hissi yasamadan

bunu yapamiyorlar . Bugun basta kotu dedikleri talisca olsun veya tolga olsun bir adam sampiyonlar ligi finalinde barcelonayi yenen takimin kader golunu atsin , yine bir sey bulup (orn. Bir kere atti da kral mi oldu , 100 kere vursa 1 kere girer veya rakip kalecinin sacmalamasi) konusurlar

cunku bir kere yerin dibine soktuysan fikrini aksi yonde belirtirsen sanki mac kaybediyorsun . Mesele bu

adam iki senedir ligde sampiyonlar liginde her seviyede her kulvarda bizim sneijder belhandalardan , fb nin guilano vb lerinden bekledigi katkiyi sonuna kadar veriyor

frikik atiyor , faul aliyor , gol her turlusunu atiyor ama yok talisca kotu rezil su bu

bu arkadaslara sunu sormak istiyorum , talisca bire bir ayni performansi bizde sergileseydi , burada talisca icin yapilan yorumlari bir rakip forumda okuduklarinda ne dusunurlerdi acaba
Yahu kardeşim,özellikle son maç dışında bu forumda Belhanda için yapılan en çok eleştiri hangisiydi, oyunun içinde kaybolup gidiyor. Beşiktaş ikinci yarının ilk on beş dakikasında acayip bir baskı yedi, benim böyle bir durumda kaliteli oyunculardan beklediğim bu baskıyı kırmada kilit etken olmaları, bu Taliscada yok işte. Yakaladığı zaman atıyor buna katılıyorum ama misal bugün Leipzig biraz daha becerili olsa skor bambaşka olurdu, Taliscanın bir an ortaya çıkıp attığı golün bir anlamı olmazdı. Leipzigin durumu kabak gibi ortada bu adamlar topa sahip olup oynayabilen bir takım değiller, ne yapacaklarını bilemiyorlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

talisca bu sene şampiyonlar liginde oynuyor adam ligde sıfır istemiyor bu sene bjk yi gibi

Ertelendi galiba.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Tam rakip bastırırken gitmesi bana Kadıköy'de kupa almayalım diye şalterleri indirenleri hatırlattı

Yetkilileri görünce açtılar yine pislikler

Geri
Üst Alt