17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Bruma nın neden oynamadığını anlamışsınızdır artık. Kaç defa bomboş pasları atmadı , anca ikili oyun kovalasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela brumanin satis karari alindiginda cilginca bunu elestirenlerden cok degil 3-4 tanesi gelsin desin ki "biz elestirdik brumayi satanlari ama sozlesmesi bitmesine bir sezon kala 15 milyon euro ya satilmasi hakkaten mantikliymis"

ama yok . Onu derse 3 ay once dedigini haksiz cikarmis olacak ya , demez .

Demin de dedim , mesela mac oncesi skorlar hep 1-3 , 2-4 , leipzig acimaz dagitir eder .. simdi ise koy takimi , bunlar almanyada 2 inci olduysak biz olsak da 2 inci oluruz , basaksehir 2 macta da leipzig i perisan eder gibi hakkaten antu kivaminda screenshot luk sacmaliklar

lepzig lehine 6-2 olacak maç 2-0 şaka gibi..2-2 bitmeli en azından futbolun adaletine aykırı şu skor

6 tane net gol pozisyonu hangileriydi? ben 6 tane net gol pozisyonu hatırlayamadım leipzig adına
ayrıca bu seviye için çok tecrübesizler
3. bölgede son paslarda çok büyük sıkıntı yaşadılar
asıl burada puan alsalardı futbolun adaletine aykırı olurdu

Aman ne başarı ne başarı

⚡️ Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk 2 maçını kazanan ilk Türk takımı oldu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hafta sonu trabzonda çaksa sunlara güzel bir hafta olacak Türk futbolu adina

Bruma özgüvenini yitirmiş tudor olmasa geri alabiliriz aslında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela brumanin satis karari alindiginda cilginca bunu elestirenlerden cok degil 3-4 tanesi gelsin desin ki "biz elestirdik brumayi satanlari ama sozlesmesi bitmesine bir sezon kala 15 milyon euro ya satilmasi hakkaten mantikliymis"

ama yok . Onu derse 3 ay once dedigini haksiz cikarmis olacak ya , demez .

Demin de dedim , mesela mac oncesi skorlar hep 1-3 , 2-4 , leipzig acimaz dagitir eder .. simdi ise koy takimi , bunlar almanyada 2 inci olduysak biz olsak da 2 inci oluruz , basaksehir 2 macta da leipzig i perisan eder gibi hakkaten antu kivaminda screenshot luk sacmaliklar

İlk defa doğru konuştun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beşiktaş'ın bugün tek iyi yönü bitiricilikti, bulduklarını attılar ikinci yarı tek kontra var nerdeyse o da Tosic sayesinde.

Gruptan hiç çıkamadılar. Fazla da katılmadılar zaten belki Fener'i geçmişlerdir. Ayrıca BJK'yi 99-00 senesi Efsane Galatasarayımızın bir tık altında görüyorum. Gayet iyiler Avrupa müsabakalarında bu aralar, gruptan çıkmaları iyi olur.

o takımla asla mukayese edilemez.bjknin kadrosu iyi,iyi de bi takım ama 2 maçta da çok ballılardı.eski gücünden uzak ,aboubakarsız,ortasahada perreirasız bi portoyu yendiler.porto daha cok pozisyona girdi...gecen seneki futbolundan çok uzakta bi lepzig ki 2.yarı tecavüz edecekti lepzig goller kaçmasa.bu arada savunması çok genç ve kötü lepzigin,2.yarı ortasahasız oynadılar.70 dk da forvetsiz oynadılar.daha ne sayıyım bilemedim...

Son düzenleme:
Sacma sapan, gerizekaliligin tavan yaptigi bi mac.

2017 yilinda atan elektrik salterleri mi dersin, leipzigin zenci oglanlarin sacma salak sutlari mi dersin, brumanin bencillikte cigir acmasi mi dersin, wernerin sakatlanmasi mi dersin, her bok vardi macta. Allahin tinercileri. Yine bala döte aldilar maci.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İyi abarttınız. 2000 kadrosunun 10 km uzağından geçemezler biz rakibi boğup eze eze alıyorduk maçları bunlar 2 maçı da erken gol bulup kapanarak aldılar.

6 tane net gol pozisyonu hangileriydi? ben 6 tane net gol pozisyonu hatırlayamadım leipzig adına
6 net pozisyonun yanı sıra,verilmeyen paslar,çekilen saçma şutlar.hangi birini sayalım....?2.yarı bjkyi .....otosuna soktular işte.herkes cok pozisyon kacırdı diye yorum yapıyor.demekki cogunluk farklı bi maç izlemiş.

Son düzenleme:
Gruptan hiç çıkamadılar. Fazla da katılmadılar zaten belki Fener'i geçmişlerdir. Ayrıca BJK'yi 99-00 senesi Efsane Galatasarayımızın bir tık altında görüyorum. Gayet iyiler Avrupa müsabakalarında bu aralar, gruptan çıkmaları iyi olur.

Sorun şu ki ligde de bir tık alttalar.2 kez üst üste şampiyon oldular halihazırda.Çanlar bizim için çalıyor,bu sene ne yapıp edip şampiyon olmalıyız.Ali Dürüst gibi adamlar TFF'de ağırlığını koyup hakemler konusuna el atmalı.

tinercileri övecez diyede sacmalamanın anlamı yok

2.yarı adamlar caylakta olsa bildigin ezdiler hepside net pozisyon ama atamadılar 2.yarı tinercilerin aklımda kalan pozisyonu yok gibi

fizik olarak artık cabuk biten bir takım tinerciler muhtemeln trabzon bu acemlikleri yapmayacak

Talisca overrated bi oyuncu, santrafor olması gerekirken 10 a kaymış birisi. Pas özellikleri zayıf, bilekleri idare eder, şutu en üst seviyeye yakın. Beşiktaş tarzı statik takımlarda oynar. Tempolu oynayan takımlarda iş yapamaz. O yüzden önünün çok açık olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş 14 e bonservisini alır, 5 yıllık ömürlük sözleşme yapar , 2 sene oynar 3 sene yatar, istatistik kasıp efsane diye dolanır Tr de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kek grubun kek takımı leipzig işte fazla büyütmeyin. portoyu da leipzigi de takımın yarısı olan forvetleri yokken yendiler balları yine devreye girdi yani

Yanliz Bu Leipzigi Göztepe de yenerdi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Geri
Üst Alt